Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egyesek miért veszik semmibe/s...

Egyesek miért veszik semmibe/szólják le azokat, akik bruttó 400000 forintot alatt kapnak fizetést havonta? Miért fárasztják a másikat a bérrel kapcsolatos hülyeségeikkel?

Figyelt kérdés

Találkoztam olyan emberekkel, akik beleállnak lábbal azokba, akik bruttó 400000 forint alatt keresnek és 0-24-ben fárasztják a másikat a bérrel kapcsolatos hülyeségeikkel. (Sőt, a bruttó 500000 forintra is olykor húzzák a szájukat.) Én személy szerint simán meg tudok élni bruttó 300000-400000 forint fizetésből, kirándulásra is telik a szabadidőmben. (Ok, tudom, istenkáromlás, de nem a Maldív-szigetekre, hanem Magyarországra megyek kirándulni. Főleg, hogy nem is érdekelnek a Maldív-szigetek-féle nyaralások.)

Miért van az, hogy az ilyen emberek folyton abuzálják a másikat a bérrel kapcsolatos idiótaságukkal? Mit lehet tenni ellenük?

2023. ápr. 16. 08:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ó hát persze, itt a gyakori kérdések munkahely topikban mindenki IT-s több milliós fizetéssel (csak érdekesség, de a felnőtt párkapcsolatok topikban meg mindenki rommá gyúrt vállalkozó több milliós keresettel). Közben meg azért látjuk hogy a hivatalos adatokból készített statisztikák pont az ellenkezőjét tükrözi. A hivatalos adatoknak higyjünk, ne a mindenféle névtelen, arctalan emberek kényszer nagyzolásának
2023. ápr. 16. 13:07
 12/23 anonim ***** válasza:
88%
Jaj, ezt a milliomos vállalkozó típust imádom itt a gyakorin xD Így van, nem kell mindent elhinni,amit itt írogatnak. Volt mondjuk olyan válaszoló itt a gyakori,aki egy ehhez hasonló kérdéshez azt írta, hogy több száz ezret visz haza havonta,de a szüleivel él,mert saját lakásra gyűjt és őket is támogatja pénzügyileg. Neki hihető volt a sztorija,de ne tudjátok meg, hogy lepontozták... A gyakori népének szemében nem vagy normális és értékes ember,ha 1 millió alatt van a fizud és/vagy a szüleiddel élsz.
2023. ápr. 16. 13:16
 13/23 anonim válasza:
100%

Na nekem meg azt nem hiszik el hogy kettő szakirányú diplomával lassan 20 éve a pályán diplomás munkakörben Pesten nem kapom meg a 200 nettót se.

Pedig így van. GBM-es vagyok, közszolga, 192.000 a nettóm. 2 diploma, 20 pályán eltöltött év. Nekem meg ezt nem hiszik el.

(ja és 10 körömmel kapaszkodok még ebbe is mert ha ez is elveszne, akkor irány az utcaseprés 2 diplomával-máshova nem kellek)

2023. ápr. 16. 14:03
 14/23 anonim ***** válasza:
92%
Márpedig van a magyar embereknek pénzük, elég csak szétnézni hétvégente a shop centerekben. Annyi temérdek ember, hogy elférni alig lehet.
2023. ápr. 16. 14:17
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
#11 ne felejtsd el, hogy mindenkinek van fél talicska bitcoinja és egyéb kriptója is XD
2023. ápr. 16. 14:18
 16/23 anonim válasza:
30%

"Annyi temérdek ember, hogy elférni alig lehet."

Ja. én is ott vagyok a fél kiló kenyeremmel meg a vajkrémemmel. Belőlem is micsoda forgalom van igaz-e?

2023. ápr. 16. 14:22
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

#16 Az ott parkoló autók átlagértéke 3-5 millió forint.

Ezekből több száz, ezer darab...

Kenyérrel, vajkrémmel senkit nem látok max a faluban a kisboltban.

2023. ápr. 16. 14:24
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

13 pedig ez inkább hihető - pontosabban nem hihető, hanem tény, mert bértábla szabályozza az állami és közalkalmazottak fizetését. Ami nevetséges amúgy

15 ja igen itt már nem is euróban keresik a milljókat hanem bitkojnban meg kriptóban xD

2023. ápr. 16. 15:35
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Én kisvárosi intézmény takarítóként 4 órában 150 bruttót kapok, ugyanennyit egy másik munkahelyen, így van meg a 8 órám, és örülök, hogy ez is van, 10 év közmunka után. Tehát 300 bruttóm van a két munkahelyről. Ez itt nálunk nagyon jó bérnek számít, több száz életrajz van bent, napi szinten hozzák.
2023. ápr. 26. 11:32
 20/23 NTBS ***** válasza:
Mert nem ismerik a valóságot.
2023. ápr. 26. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!