Miért van az, hogy az emberek nem nagyon akarnak ilyen munkát?
1-2 órás munkához vállalkozónak kell lenni, mert alkalmazottként nem jelentenek be, ergo nem valószínű, hogy kifizetnek. Ha kiszámlázod, mint takarítócég, az más.
Meg mert az 1-2 órából nagyon hamar 8-10 lesz.
Ezt nem értem.
Zagyva az egész szöveg.
Mi az az órás ruhaüzlet?
"Egy ismerősöm megpróbálkozott egy másik ruhaüzletben tegnap, ahol tegnap dolgozott, de ma már nem ment." Ezt a mondatot percek óta próbálom elemezni.
Persze hogy másnap poros, ezért kell a takarító... ha nem lenne poros nem kéne.
Ki nem vállal pluszban 1-2 órát? A ruhaeladó? Lehet hogy neki alapból hosszú a munkaideje, nem fizetik ki ha bennmarad stb.
Most órásbolt vagy ruhaüzlet?
Aki ott takarít, annak ez az egyetlen munkája? Ha igen, akkor nem tudom miből él meg. Nyugdíjas? Diák? Ha főállás mellett csinálja, akkor meg megértem, ha sok neki. Egyébként sem lehet takarítással annyit keresni, hogy ez a napi plusz 1-2 óra sokat lendítsen az anyagi helyzetén.
Mert több műszak mellett lehetetlen másodállást vállalni.
Pl hiába vagyok délelőttös, ha aznap szólnak, hogy maradjak bent mert a Józsi hirtelen beteg lett. És akkor már nem tudnék az általad említett ruhaüzletbe menni takarítnai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!