Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az összes objektív pozitívumot...

Az összes objektív pozitívumot agyoncsapja egy darab szubjektív negatívum, ha a munkahelyről van szó?

Figyelt kérdés

Nem egészen önszántamból de melóhelyet váltottam.

Az új hely

- jóval közelebb van

- nevesebb cég

- jóval több a bér

- és messze jobbak a tárgyi feltételek

Ez eddig mind pozitívum, ráadásul objektív.

De van egy negatívum, ami meg szubjektív: hogy szarul érzem itt magam.

A régi helyen jól éreztem magam, itt meg nem. Bérrel mindennel együtt se.

És innentől fogva kérdés: MERRE is billen akkor a mérleg?

Ellensúlyozhat egy darab szubjektív negatívum X db objektív pozitívumot?

2023. ápr. 14. 08:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"Ha ide nem jutottál el, akkor k*rva felesleges volt pszichiáterhez járnod.“

nem is ezért járok. tán ha már bölcseket böfögsz ide azzal illenék tisztában lenned mi a különbség a pszichoLÓGUS és a pszichiÁTER közt. mert nagyon nem ugyanaz a kettő, és a pszciháternek nem dolga és nem célja hogy engem bárhonnan bárhova eljuttatni. nem azért van. ő gyógyszert ad és kész.

2023. ápr. 14. 09:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Jól van, toljad csak a toxikus sz*rságaidat, ahogyan szoktad...

Ja, álomvilágban a pszichiáternek csak az a dolga, hogy feldobja a felhőbe a következő antidepit, nem is kérdez.

A gyógyszeres kezelés célja az, hogy ne vigyen el a depresszió szélsőséges irányba, viszonylag tiszta maradjon a tudatod, így például beláthasd azoknak az életvezetési stratégiáknak a hasznát, amit én is javasoltam.

Tessék, rajzolok egy x-et, hogy ide köpködhess:

----> X <-----

2023. ápr. 14. 09:35
 13/16 A kérdező kommentje:

"Ja, álomvilágban a pszichiáternek csak az a dolga, hogy feldobja a felhőbe a következő antidepit, nem is kérdez."

Na most akkor áruld el nekem az a 10 perc amit nála töltök (de abban már a bejelentkezés és a receptírás is benne van.... ) az mire elég? Várom a választ.

Igen, jól olvasod 10 perc /alkalom és az is 4-5 hetente 1x.. (SZTK alapú evidensen)

2023. ápr. 14. 09:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Várd csak a válaszokat, ahelyett, hogy magad keresnéd.
2023. ápr. 14. 09:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen.

Vannak az életben olyan dolgok, amiknél nem működik az a módszer, hogy mérlegre teszed a jó és rossz dolgokat, és az alapján döntesz, hogy melyik van túlsúlyban. Vannak olyan jellemzők, amik önmagukban is elegendőek arra, hogy az összképet negatívvá tegyék. Naponta 8 órát töltesz ott, azért nem lényegtelen, hogy hogy érzed magad ez alatt.

2023. ápr. 14. 09:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Mo.-n igen.
2023. ápr. 14. 17:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!