Az összes objektív pozitívumot agyoncsapja egy darab szubjektív negatívum, ha a munkahelyről van szó?
Nem egészen önszántamból de melóhelyet váltottam.
Az új hely
- jóval közelebb van
- nevesebb cég
- jóval több a bér
- és messze jobbak a tárgyi feltételek
Ez eddig mind pozitívum, ráadásul objektív.
De van egy negatívum, ami meg szubjektív: hogy szarul érzem itt magam.
A régi helyen jól éreztem magam, itt meg nem. Bérrel mindennel együtt se.
És innentől fogva kérdés: MERRE is billen akkor a mérleg?
Ellensúlyozhat egy darab szubjektív negatívum X db objektív pozitívumot?
"Ha ide nem jutottál el, akkor k*rva felesleges volt pszichiáterhez járnod.“
nem is ezért járok. tán ha már bölcseket böfögsz ide azzal illenék tisztában lenned mi a különbség a pszichoLÓGUS és a pszichiÁTER közt. mert nagyon nem ugyanaz a kettő, és a pszciháternek nem dolga és nem célja hogy engem bárhonnan bárhova eljuttatni. nem azért van. ő gyógyszert ad és kész.
Jól van, toljad csak a toxikus sz*rságaidat, ahogyan szoktad...
Ja, álomvilágban a pszichiáternek csak az a dolga, hogy feldobja a felhőbe a következő antidepit, nem is kérdez.
A gyógyszeres kezelés célja az, hogy ne vigyen el a depresszió szélsőséges irányba, viszonylag tiszta maradjon a tudatod, így például beláthasd azoknak az életvezetési stratégiáknak a hasznát, amit én is javasoltam.
Tessék, rajzolok egy x-et, hogy ide köpködhess:
----> X <-----
"Ja, álomvilágban a pszichiáternek csak az a dolga, hogy feldobja a felhőbe a következő antidepit, nem is kérdez."
Na most akkor áruld el nekem az a 10 perc amit nála töltök (de abban már a bejelentkezés és a receptírás is benne van.... ) az mire elég? Várom a választ.
Igen, jól olvasod 10 perc /alkalom és az is 4-5 hetente 1x.. (SZTK alapú evidensen)
Igen.
Vannak az életben olyan dolgok, amiknél nem működik az a módszer, hogy mérlegre teszed a jó és rossz dolgokat, és az alapján döntesz, hogy melyik van túlsúlyban. Vannak olyan jellemzők, amik önmagukban is elegendőek arra, hogy az összképet negatívvá tegyék. Naponta 8 órát töltesz ott, azért nem lényegtelen, hogy hogy érzed magad ez alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!