Miért engem oszt be így a főnököm?
"de félek ha megemlítem pikkelni fog rám"
. El nem tudom képzelni, hogy olyan helyen dolgozzam, ahol félnem kelljen.
"Én vagyok a legfiatalabb igazából nagyrészt mindegyik az anyám,vagy már a nagyanyám lehetne."
Itt a válasz. Egy nagymama korú alkalmazottat nyilván nem fog nyitástól zárásig beosztani. Te fiatal vagy, neked ezt tessék szépen bírni, valszeg így áll hozzá.
Igen,úgy van vele hogy a fijatal maradjon szépen mert neki nem lehet élete,azért van hogy egész nap dolgozzon neki.
Hozd fel azt hogy néha osszon be mást is mert az igazságtalan hogy csak neked kell menni.Valamilyen szinten érthető hogy nem akarja az idősebbeket beosztani de lehetne igazságosabb módon pl 10 napból 3-4-et osszon el a többiek között,ne mindet te csináld.
Te is mondhatsz nemet mint a többiek csak annak biztos nem fog örülni a főnök,ezt csak akkor próbáld ha van másik lehetőséged de szeretnél ittmaradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!