Reális gondolkodásmód hogy egy Balaton-parti étterem vezetése már áprilistól teljes fizetéssel vesz fel személyzetet, nulla munkával mert az étterem csak májusban nyit?
Így próbálja a vezetés azt elérni hogy mire valós nyitás lesz, legyen is embere. már ápr 1-től állományban vannak, teljes bérrel de semmi dolguk mert zárva az étterem.
Ez az egy grátisz hónap azért hogy talán (de csak talán ) maradjon is az emberük a szezonra.
Mindig is utáltam az olyan kérdezőket akik a kiírt kérdésükre pontosan tudják a választ és csak vitatkozni járnak az oldalra.
Ez legyen az étterem tulajdonosának a dolga. A tulajnak ez megéri akkor ez miért fáj neked? Felesleges ezért kérdést kiírnod.
"Nyitasra szerintem meg kéne csinálni h ne legyen minimum pókhálós, beállitani az asztalokat, teríteni előmosogatni fertőtleníteni mindent. Nem?"
Ja. erre rá is megy kb 1 délelőtt...."
Nem étterem, panzió. Mi is május elején nyitunk, azon dolgozunk már egy hete, hogy addigra minden rendben legyen. Nagyon-nagyon picike kis étterem lehet, ha egy délelőtt alatt nyitásra kész állapotba lehet hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!