Miért lett hirtelen kedves velem a férfi?
Figyelt kérdés
Eddig munkahelyen nem hagyta nagyon hogy beszélgessünk, kezdtem én kezdeményezni de ő csak tő szavakban mondott valamit.
Most meg ,5 év után mintha kicserélték volna odajön beszélgetni, sokkalta érdeklődőbb velem kapcsolatosan, megdicséri munkámat, és oylanokat csinál amit még sohasem.
nem értem.
2023. ápr. 11. 20:15
2/5 anonim válasza:
Valamit akar. És nem biztos, hogy jót. De lehet, hogy igen.
3/5 anonim válasza:
Érdek. Ha a lényed jelentett volna bármit az 1 éven belül kiderült volna, de 5 év az már érdek. Semmibe ne menj bele az illetővel, mert csak vesztes leszel.
4/5 anonim válasza:
Szerintem most állt rád a kukija ;)
5/5 anonim válasza:
Valamit akar. Vagy volt valami rossz esemény az életében mostanában és eldöntötte, hogy mostantól sokkal jobb ember lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!