Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állásinterjún csak az ember...

Állásinterjún csak az ember adja el magát a cégnek, vagy a cégnek is el kell tudni magát az ember irányába?

Figyelt kérdés

Mert a cég több embert felvehet, na de az ember aki kell(ene) a cégnek is mehet több helyre.

így akkor a cégnek is el kell adnia magát az ember irányába?

2023. ápr. 9. 20:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő. Voltam több olyan interjún, ahol pár perc után leszerepelt a cég előttem. Meg fordítva is (azaz én előttük :D).
2023. ápr. 10. 10:52
 12/16 anonim ***** válasza:

A munkakeresők vannak azért többségben, így inkább álláskereső adja el magát, már ha tudja....

Ritka eset - bár előfordul ez is -hogy a cég keres meg egy konkrét személyt egy ajánlattal.

Ez nagyon speciális és magasfokú tudás esetén lehet reális.

De nem lehetetlen.

2023. ápr. 16. 12:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha csak nem vagy valami top menedzser/szakember, akkor neked kell eladnod magad a cégnek.
2023. ápr. 27. 17:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Én a magam részéről úgy gondolom, hogy oda-vissza, kölcsönösségi és viszonossági alapon kell, hogy működjön. Ha én az életem egyharmadát odaadom egy szervezetnek, akkor meg kell, hogy érje. Mind anyagilag, mind emberileg, vagy legalábbis kell egy olyan együttállás, ami miatt nekem is érdemes velük dolgozni. Jól látható nálunk is, hogy ma már szar fizetéssel és arrogáns bánásmóddal nem lehet munkaerőt sem toborozni, sem megtartani. Pl.: KATASZTRÓFAVÉDELEM.
2023. aug. 4. 18:52
 15/16 anonim ***** válasza:

@ 14 - es!

Ezzel mindössze annyi a baj, hogy mindig lesz olyan, aki annyira rá van szorulva a melóra, hogy még a sz@r melót + arrogáns bánásmódot is vállalja, mert nincs abban a helyzetben, hogy nemet mondjon.

2023. aug. 4. 21:35
 16/16 anonim ***** válasza:

A katasztrófavédelem ennyire sz@r lenne?

Mert jelentkeztem jogászként hozzájuk....

2023. aug. 4. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!