Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért kér tőlem a leendő...

Miért kér tőlem a leendő munkáltató már a pályázati szakaszban is erkölcsi bizit? Nemhogy állásban nem vagyok még de még interjúra se hívtk be, de ha nem adok be erkölcsit érvénytelen a pályázat

Figyelt kérdés
És egy sima udvarosi állás. nem a TEK-hez jelentkezek....
2023. ápr. 8. 21:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

" Meg tudod mutatni a konkrét hirdetést?:)"

Most azt hiszed hűűűde oos vagy és sarokba szoríttottál mert ilyen hirdetés nincs. dögivel van

itt egy (csak egy!!) példa

[link]

"A pályázat részeként benyújtandó igazolások, alátámasztó dokumentumok:

végzettséget/képzettséget igazoló okirat(ok) másolata

önéletrajz

adatkezelési nyilatkozat

3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány"

És mindez egy "kisegítő dolgozó" munkakörben....

VAN MÉG KÉRDÉS??? KÜLDJEK MÉG 100 MÁSIK HASONLÓT???

NA? Várom a választ!!!

2023. ápr. 9. 10:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg teljesen ok, hogy kíváncsiak voltunk a konkrét hirdetésre, mert érdekelnek a részletek, de Te megint pattogsz, ahogy szoktál...
2023. ápr. 9. 10:46
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Téged ennyi ésszel remélem sehova se vesznek fel. Azért kérnek erkölcsit mert nem akarnak reffessel dolgozni. Amúgy jogukban áll . Mikor én jelentkeztem ilyen helyekre, mindig odaírtam az önéletrajzomba, hogy erkölcsi kikéehető. Tehát "tiszta. " Volt olyan munkahelyem ahol ők kérték ki. Nekem csak azt kellett aláírnom, hogy kikérem, vagy valami hasonlót. Amúgy meg , ha ok vagy, akkor mit pattogsz rajta?
2023. ápr. 9. 10:51
 14/19 A kérdező kommentje:

"Téged ennyi ésszel remélem sehova se vesznek fel. "

Léyg erős.... én ITT DOLGOZOM most is....

"Amúgy jogukban áll "

És nem esik le nekik a tantusz hogy ha szaros minimálbért kínálnak és a kutya se jelentkezik így se, akkor nem nehezítem még az egészet ezzel a semmitérő szarral is??

így se jelentkezik a KUTYA SE ugyan kit akarnak megszűrni?A NULLA jelentkezőt?

2023. ápr. 9. 11:07
 15/19 anonim ***** válasza:
Nagy szavak ezek... ja, Te kinek is dolgozol? :D
2023. ápr. 9. 12:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszenek a feltételek ne jelentkezz ennyi, nem kötelező
2023. ápr. 9. 14:05
 17/19 anonim válasza:

az én helyem is kért erkölcsit, nem adtam be (mert khm problémás lett volna, magyarán nem volt erkölcsim...) ezzel együtt felvettek nem kérdeztek semmit.

ott voltam 4 évet majd eljöttem. sose merült fel hogy hol is az erkölcsi ami nélkül fel se vehettek volna.

2023. ápr. 9. 15:04
 18/19 anonim ***** válasza:

Akkor is marhaság már a pályázathoz erkölcsit kérni. Bőven elég lenne, ha túljut az eső körön. Manapság jó pár helyre több száz jelentkező van, sokan 50-100 helyre is beadják a jelentkezésüket egyszerre. Még szerencse, hogy nem kerül pénzbe, de a postaköltség is épp elég ennyiszer. Online egyszerűbb, de nem mindenkinek elérhető az sem. Az illetékes hivatal dolgozóival is kitolnak.

Az én fiatalkoromban még pénzbe került, mai értéken 2-3000 Ft lenne.

2023. ápr. 9. 18:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Alapítványi iskola.
2023. ápr. 9. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!