Nagyon leégettem magam a főnököm előtt, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
A főnökömmel teams-en beszéltünk munkaügyben, és a végén személyesebb dolgokról, h ki mit csinál húsvétkor. Nem gyakran szoktam telefonon a családomon, páromon kívül mással beszélni, így automatikusan azt mondtam neki a végén, h szia, puszi.… próbáltam mondani, h “jaj”, de ettől még cikibb lett az egész. Majd elásom most magam, nem tudom mit gondol, h én azt mondom neki, h puszi…. Magyarázkodnom kéne, h bocsánat, csak a családtól így szoktam elköszönni és automatikusan jött, vagy hagyjam? Azt se akarom, h azt higgye, h tetszik nekem, vagy ilyesmi. Borzalmasan gáz… (én 30/N, ő 40/F)2023. ápr. 6. 16:45
11/14 anonim válasza:
Ne várjon tőlem többet mint amennyiért fizet. Ne éljen vissza azzal h neki dolgozom attol nem jogosult másra.
Nem karotnyelt vagyok hanem ismerem hogy nem egy kezd tapadni molesztálni
12/14 anonim válasza:
11-es: Volt már olyan főnököm, aki lightosan azért bepróbálkozott, de nem a húsvétról kérdezett, hanem a miniszoknyámra csorgatta a nyálát, és arról akart volna témázni. Le tudtam szerelni, megkérdeztem, hogy van a kisbabája meg a felesége, és vette a lapot, többet nem közeledett.
Nincs értelme folytatnunk, a kérdés nem arról szólt, lehet-e két mondatot váltani a főnökkel munkán kívüli témákban is, és szexuális ragadozó-e:-) (Azt csak nagyon mellékesen jegyezném meg, nem is biztos, hogy a főnök terelte személyesebb síkra a beszélgetést.)
14/14 anonim válasza:
Legkozelebb ha talalkoztok, szopd le, rogton kontextusba kerul a puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!