Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nagyon leégettem magam a...

Nagyon leégettem magam a főnököm előtt, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
A főnökömmel teams-en beszéltünk munkaügyben, és a végén személyesebb dolgokról, h ki mit csinál húsvétkor. Nem gyakran szoktam telefonon a családomon, páromon kívül mással beszélni, így automatikusan azt mondtam neki a végén, h szia, puszi.… próbáltam mondani, h “jaj”, de ettől még cikibb lett az egész. Majd elásom most magam, nem tudom mit gondol, h én azt mondom neki, h puszi…. Magyarázkodnom kéne, h bocsánat, csak a családtól így szoktam elköszönni és automatikusan jött, vagy hagyjam? Azt se akarom, h azt higgye, h tetszik nekem, vagy ilyesmi. Borzalmasan gáz… (én 30/N, ő 40/F)
2023. ápr. 6. 16:45
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
*mármint telefonon nem gyakran szoktam mással beszélni a családon kívül 😅
2023. ápr. 6. 16:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmitse csinálj, jó eséllyel húsvét utánra már el is felejti ezt.
2023. ápr. 6. 16:49
 3/14 anonim ***** válasza:
14%

Már nem is emlékszik rá.

Amúgy sincs semmi köze, hogy mivel töltöd a hétvégén. Szégyellje inkább emiatt magát, hogy a melóhelyi meeting végén ezt megkérdezte.

2023. ápr. 6. 16:56
 4/14 anonim ***** válasza:
12%

Ő a gáz.

Osztom utolsót

Nekem a magánszférámba taposás lenne ez a személyeskedés. Nem konzumálok én egy fonoknek. A munkámért fizet.

2023. ápr. 6. 17:13
 5/14 anonim ***** válasza:
93%

Náluk az egyik főnök bazmegol, ha vmi technikai probléma miatt kell felhívnunk, de a végén úgy köszön el, hogy „szia, puszillak”, gondolom, jelezve, hogy nem rám/ránk mérges, mert szar épp a rendszer. Nem haverok/barátok vagyunk, de nem is ilyen merev, nagyon formális a főnökökkel a kapcsolatunk.

Ha húsvéti tervekről is beszéltetek, akkor csak nem annyira hivatalos/távoli a viszony, még ha nem is bevett egy ilyen nagyon közvetlen elköszönési forma. Semmit ne csinálj, viselkedj vele úgy a továbbiakban, ahogy szoktál, és elég jó eséllyel már el is felejtette a „puszit”.

3-4-es: Ne legyetek már ilyen karót nyeltek, gondolom, nem pisztolyt tartott a főnök a fejéhez, hogy mindenképp ossza meg vele az ünnepi terveit, hanem beszélgettek kölcsönösen egy munkán kívüli témáról is. Na, bumm, hát, ezen aztán valóban fel kell háborodni, sőt, munkahelyet váltani:-)

2023. ápr. 6. 17:39
 6/14 anonim ***** válasza:
68%
Ó, hagyd már! Azt hittem valami tényleg ciki.
2023. ápr. 6. 18:06
 7/14 anonim ***** válasza:
13%
Nekem a főnököm az a főnököm. Nem karót nyelt vagyok. De anno mikor bàrban dolgoztam is meg gogoztam is, még egy ilyen "piroslampás" ház főnökémben is van annyi hogy a magánszféránkat nem sértegeti hogy szórakoztassuk még őt is női "trillázással" csak mert ő a főnök. Szánalmasak az ilyen férfiak. Ha nincs elég dolga menjen kapálni. Legalább szabadnap ne engem b.sztasson már.
2023. ápr. 6. 18:06
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Vagy ha gésákat is keres, akkor tisztan üzleteljük le.
2023. ápr. 6. 18:09
 9/14 anonim ***** válasza:
7-es: Te beteg vagy:-) Senki sem mondta, hogy kötelező erről csevegni, de ha felháborodást szül egy ilyen ártatlan kérdés, amit minden futó ismerős (akár férfi, akár nő) lépten-nyomon feltesz a napokban, az durva. A kérdező sem írta, hogy ezzel a témakörrel bármi gondja lett volna.
2023. ápr. 6. 18:29
 10/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk akinek a főnök az főnök, nem pedig ember pont, hogy karót nyelt.

Nagyon utálom az ilyen felvett manírokat, szerepeket, amiket jatszani kell egy munkahelyen. Ezért tart itt a világ.

Puszi.

2023. ápr. 6. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!