Nagyon leégettem magam a főnököm előtt, mit tehetnék?
Már nem is emlékszik rá.
Amúgy sincs semmi köze, hogy mivel töltöd a hétvégén. Szégyellje inkább emiatt magát, hogy a melóhelyi meeting végén ezt megkérdezte.
Ő a gáz.
Osztom utolsót
Nekem a magánszférámba taposás lenne ez a személyeskedés. Nem konzumálok én egy fonoknek. A munkámért fizet.
Náluk az egyik főnök bazmegol, ha vmi technikai probléma miatt kell felhívnunk, de a végén úgy köszön el, hogy „szia, puszillak”, gondolom, jelezve, hogy nem rám/ránk mérges, mert szar épp a rendszer. Nem haverok/barátok vagyunk, de nem is ilyen merev, nagyon formális a főnökökkel a kapcsolatunk.
Ha húsvéti tervekről is beszéltetek, akkor csak nem annyira hivatalos/távoli a viszony, még ha nem is bevett egy ilyen nagyon közvetlen elköszönési forma. Semmit ne csinálj, viselkedj vele úgy a továbbiakban, ahogy szoktál, és elég jó eséllyel már el is felejtette a „puszit”.
3-4-es: Ne legyetek már ilyen karót nyeltek, gondolom, nem pisztolyt tartott a főnök a fejéhez, hogy mindenképp ossza meg vele az ünnepi terveit, hanem beszélgettek kölcsönösen egy munkán kívüli témáról is. Na, bumm, hát, ezen aztán valóban fel kell háborodni, sőt, munkahelyet váltani:-)
Mondjuk akinek a főnök az főnök, nem pedig ember pont, hogy karót nyelt.
Nagyon utálom az ilyen felvett manírokat, szerepeket, amiket jatszani kell egy munkahelyen. Ezért tart itt a világ.
Puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!