Mit tegyek, ha leégettem magam azzal, hogy bementem az iskolába, amikor nem volt tanítás, mert elfelejtettem, hogy a tanároknak tovább képzése van?
Velem is volt hasonló, de én a téli szünet első napján játszottam el :D
Szerintem csak nevess te is rajta, hogy bizony neked annyira nagy a tudásszomjad, na meg aaannyira hiányzott a Zsuzsa néni hogy nem bírtad ki :D
Az a lényeg, hogy ne szorongj rajta: ne rugózz rajta, így ne legyen rajtad fogás. Tudom, könnyű ezt így leírni, de ha nem problémázol miatta, akkor hamar abba fog maradni a dolog.
Életed legnagyobb gondja ez legyen!
Amúgy meg a portásnál tovább elméletileg nem juthattál, ha nem volt tanítás, nem értem, hogy minek kell ennek ekkora feneket keríteni!
A faliújságra nyilván nem írtad ki!
De nyugi, jártam már én is így, sőt nem csak én, hanem az osztályból még ketten, de a kutya nem foglalkozott ezzel. Nem egy akkora sztori.
Ha bármi beszólás van, akár osztály előtt, akár portás, akkor: "Én örülök neki hogy ilyen kötelességtudó vagyok, tévedni meg bárki tévedhet" - frappánsan, magabiztosan ezt válaszold és az éle el van ütve a dolognak.
Egyébként elég nagy otrombaság ilyenért "kinevettetni" valakit. Én sose nevettem ki diákkoromban azt, aki tévedett.
Velem is előfordult hasonló. Nem szólt senki, hogy hószünet van, így bebuszoztam, nekem is a portás szólt, hogy nincs tanítás. Állítólag facebookon írta az osztályfőnök, de ez már régen volt, akkoriban a fél osztálynak nem volt facebookja. Nekem volt, de nem nézegettem minden reggel, így nem jutott el hozzám az infó.
A következő tanítási napon elmeséltem a barátnőmnek, nevettünk egy jót és ennyi. Többet nem került szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!