Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A nettó 430 ezres bér manapság...

A nettó 430 ezres bér manapság tényleg “csóró bérnek” számít?

Figyelt kérdés

Itt olvastam gyakorin, hogy a fent említett bért max a csórók keresik, és elterjedtebb az 5-600 ezres bér.

Lehet velem van a baj, de én több olyan embert látok és ismerek, aki kevesebbet keres, én is csak picivel keresek felette.

Most ez tényleg ennyire kevés manapság, és le vagyok maradva?

2023. ápr. 6. 16:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
28%

Ha az előrejutás a cél, család, hitelmentes családi ház, megtakarítás.. akkor kevés.

Ha csak élni hónapról hónapra, akkor meg elég.

2023. ápr. 6. 16:32
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Itt olvastam gyakorin,

Tudhatnád hogy a gyakorit már evek ota nem szabad komolyan venni.

A fél orszag ennel kevesebbet keres.

2023. ápr. 6. 16:35
 3/28 anonim ***** válasza:
91%
Hagyjuk már ezeket az elrugaszkodott hergeléseket. Az átlag ember 300 alatt keres itt. Sőt. Ne néhány túlfizetett programozóból induljunk ki.
2023. ápr. 6. 16:45
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez jóval az átlag felett van. Mármint a hivatalos, nem a gyíkos felett.

Keleti megyékben a fele is “normálnak” számít.

2023. ápr. 6. 16:47
 5/28 anonim ***** válasza:
37%

Az, hogy a többség 300e alatt keres, még nem jelenti azt, hogy ez egy jó fizetés.

Az átlag csak 1 nyelvet beszél.. ebből ne azt a következtetést vonjuk már le, hogy hülyeség megtanulni egy másik nyelvet.

2023. ápr. 6. 16:48
 6/28 A kérdező kommentje:

Én tavaly váltottam munkahelyet egy Veszprém megyei cégtől egy Budapestihez, Home Office mind a kettő, szóval a lakhelyem nem változott, a bérem 280-ról így 410 nettóra ugrott, és azt hittem, hogy azzal már jó vagyok, pedig nem egy nyelvet beszélek, és van diplomám is.

Viszont itt olvasva a válaszokat kezdem magamat úgy érzni, hogy még így az alsóbb réteg szintjén vagyok, pedig tettem és teszek érte, hogy ne így legyen.

2023. ápr. 6. 16:56
 7/28 anonim ***** válasza:
90%
"és elterjedtebb az 5-600 ezres bér" Ezt az állítást cáfoltam meg. Egy szót nem írtam arról, hogy jó fizetés e vagy nem.
2023. ápr. 6. 16:57
 8/28 anonim ***** válasza:
80%

Sok ember marhára örülne, ha ennyit keresne, sőt, sok ember marhára örülne, ha felvennék valahová... szerintem az van elcseszve, hogy a legalapvetőbb dolog a világon, ami nélkül tényleg nem lehet megélni, és lenéznek, ha nincs, kiváltságnak számít lassan

Bizonyos emberek többet keresnek, hozzájuk képest persze, hogy kevés, de ha valami aranyásó libát akarsz összeszedni, ahhoz is kevés, ha luxus autót vagy házat akarsz, ahhoz is kevés, egyébként meg tudsz élni ennyiből

2023. ápr. 6. 17:22
 9/28 anonim válasza:
90%

Megélsz belőle? Kényelmesen? Meg van mindened amire szükséged van? Tudsz a hobbijaidra költeni? Tudsz belőle félrerakni?

Meg is válaszoltad magadnak.

2023. ápr. 6. 17:25
 10/28 anonim ***** válasza:
90%

Nem az itteni kommentekből kell tájékozódni. A gyakorisok nagy része havi 500 nettó alatt fel se kelne. Mindig ezt írják.

Közben az a valóság, amit itt írtak páran...

2023. ápr. 6. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!