60 napos felmondási idő ellehetetleníti az álláskeresést?
60 napos a felmondási időm. Több helyre felvettek volna, de mindenütt megmondták 60 napot nem várnak rám. Még a 30 is necces, de 60at semmiképp.
Márpedig én Kjt-s vagyok így a 60 nap elengedésére remény sincs, közös megegyezésbe nem megy bele a kormányhivatal (munkáltató)
Mit tehetek? A semmin kívül?
Evidensen az állásom nem hagyom ott amíg nincs másik, vagyis nem mondok fel csak fix aláírt új papírral. Az meg nem lesz, amíg megvan a 60 nap, a 60 nap meg marad...
"Márpedig én Kjt-s vagyok így a 60 nap elengedésére remény sincs, közös megegyezésbe nem megy bele a kormányhivatal (munkáltató)"
Pont ez a lényeg.
Így lehet k....szni azokkal, akik mernének kockáztatni és feladni egy ocsmány munkahelyet.
Mit tehetek? A semmin kívül?
Rájuk borítod az asztalt....nem érdemelnek mást.
#9, #11
Milyen ismertetőjegyek alapján gondolod, hogy ő Balázska?
16: Nem én írtam ezeket a kommenteket, de én is tudok válaszolni:
Elsősorban arról, hogy idézőjelekkel bekopizgat a kommentekből, amire válaszol. Ez itt, ebben a kategóriában szinte csak neki szokása.
Másodszor, amint láthatod, semmi válasz nem jó neki, csak hőzöngve fújja a magáét.
Harmadszor, más bejelentkezésről is kommenteli magát.
Hidd el, több, mint 10 év után (legalább ennyi ideje szemeteli tele az oldalt) mi, akik az oldal indulása óta ide járunk, már akár egy kétszavas mondatból is felismerjük őt. Evolúciósan kifejlődött bennünk ez az érzék. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!