Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Utáltak már ki munkahelyről...

Utáltak már ki munkahelyről titeket?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 5. 09:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
29%
A lényeg, hogy nyertesen kerülj ki a szituból. Tegyen neked szívességet, löketet, hogy otthagyhattad a mérgező légkört. Még hálás leszel neki ezért. Ő meg ott rohad el.
2023. ápr. 10. 00:18
 12/24 anonim ***** válasza:
85%
A #11-es válasz tipikus magyar mentalitás sajnos...Ünnepeljük a zaklató, aljas, inzultáló vezetőt, aki miatt a munkahelyen hetente cserélődnek az emberek, ahelyett hogy leállítanánk és akkor nem lenne mérgező a légkör. Ezek az emberek általában a cégnek is kárt okoznak (elég a fluktuációra gondolni, hiszen pont a dolgos, értelmes, becsületes emberek fognak menekülni).
2023. ápr. 13. 14:13
 13/24 anonim ***** válasza:
4%
magyar mentalitás... te mindenkire ezt a bélyeget ragasztod aki más véleményen van szerintem. Erőltesd meg kicsit az agyad! Nem egy ember miatt történik a munkaváltás. Ha egy 10 fős csapatban te vagy a 10.ember abból 4 utál téged, mint a sz@rt, a többi le se sz@r, akkor mi egyebet tehetnél? A főnök nem azt a 9 embert küldi majd el. Téged sem fog, vagy betudsz illeszkedni vagy nem. A munkáddal elégedett, de ha emberileg nem vagy közéjük való akkor jobban jársz, ha olyat keresel, ahol jobb a közeg. Pontozd le ezt is! "Magyar mentalitás..." Istenem...
2023. ápr. 13. 19:02
 14/24 anonim ***** válasza:
9%
plusz te hozod magad kellemetlen helyzetbe, ha árulkodsz a főnöknek, mint egy kis nyomi gyerek. Majd megy a főnök és rájuk szól, hogy "Ne bántsátok Pistikét!"? Ezzel csak vicc tárgya leszel! Ki kell állnod magadért, de ha a mérleg az ő oldalukat erősíti, akkor jobb, ha koccolsz onnan.
2023. ápr. 13. 19:15
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom milyen 10 fős csapatról van szó, de tény, hogy kb. minden munkatársam felmondott ott és velük azóta is tartom a kapcsolatot. Úgyhogy pont csak a főnök maradt :D Előtte lehetett hozzá jelentkezni egy 2. csoportba és nulla fő jelentkezett, pont senki.

Speciel home office-ban, bizonyos munkakörökben nincs is közvetlen kapcsolata az embernek a munkatársaival, már persze ha munkaidőben dolgozik, hacsak nincs közös meeting, ami nem volt. Fura, ha valaki úgy utál valakit, hogy soha még csak nem is látta. Az is érdekes, hogy a korábbi csoportvezető meg azt írja a jellemzésbe, hogy "a csoport kedveli őt". Talán mégis fejétől bűzlik a hal? Ha valaki a munkahelyén nem tud "beilleszkedni", az nem 10 év után derül ki, de ajánlott jelezni felé, ha bármi probléma van, amit én pl. nem úgy képzelek el, hogy fizetésemelést kap és beteszik speciális projektekbe. Csak hát ugye itt van az a kis bibi, hogy közben valaki videón elismerte a szexista, lekezelő, trágár stílusát, ugye? (Abszolút nem kellett hozzá árulkodni).Rögzítve, úgyhogy visszanézhető, bármikor, bárki által. Ha bármi felhozható egy munkavállaló ellen, akkor hogyhogy a vezető akadályozza meg fenyegetéssel a jogi útra terelést? Miért félt a compliance-től?

2023. ápr. 14. 00:37
 16/24 anonim ***** válasza:
94%

A #13 és #14-es hozzászólás stílusa szerintem magáért beszél. Szörnyű, ha ez egy vezető, aki így fröcsög, és vannak beosztottjai. Részvétem. Igazi bullying.

(Ez melyik cég? Csak mert szeretném mindenképpen elkerülni a jövőben. A hideg is kiráz.)

2023. ápr. 14. 01:19
 17/24 anonim ***** válasza:
95%

"Nem egy ember miatt történik a munkaváltás."

Az esetekben többségében szerintem pont egy ember - a főnök - miatt történik..

"Employees Don’t Quit Their Jobs, They Quit Their Bosses."

Akik itt válaszoltak is mind arról számoltak be, hogy volt 1-2 olyan vezető, aki bullyingolta az embereit, és ez okozta a váltást.

Munkaköre válogatja, de home office esetén pl. tényleg csak a főnök az, akivel kommunikálsz, csoport bully fel sem merül. A kollégák nem azzal foglalkoznak, hogy vajon ki mit csinál otthon, hanem végzik a munkájukat.

2023. ápr. 14. 10:36
 18/24 anonim ***** válasza:
13%
Majd másnap a megsimogatják a fejét pistikének "Drága pistike, ért ma valami sérelem? :/"
2023. ápr. 14. 14:10
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
16 csak példaként hoztam fel te szerencsétlen.
2023. ápr. 14. 14:11
 20/24 anonim ***** válasza:
95%
Nos én nem tudom milyen típusú munkáról van szó, de ha valakit a többiek le se tojnak, az azt jelenti, hogy nem szivatjak semmivel, tehát mindenki a munkával van elfoglalva. Ha az illető ráadásul nagyon jól dolgozik, akkor itt pont semmi gond nincs. Ezek szerint a bullying kizárólag a felettesétől jön. Miért is szivat a főnök egy olyan embert, aki jól dolgozik?
2023. ápr. 14. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!