Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Utáltak már ki munkahelyről...

Utáltak már ki munkahelyről titeket?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 5. 09:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
87%
Igen. Olyanok, akikről azt hittem, hogy a barátaim is.
2023. ápr. 5. 09:44
 2/24 anonim ***** válasza:
97%
Igen, egy kiállhatatlan nő, aki előttem is két nőt elüldözött és az utódomat is. Sajnos vannak ilyen emberek.
2023. ápr. 5. 09:46
 3/24 anonim ***** válasza:
96%
Van, az első munkahelyemen.
2023. ápr. 5. 11:06
 4/24 anonim ***** válasza:
47%
Nem, mindig elfogadtak es be tudtam illeszkedni.
2023. ápr. 5. 11:09
 5/24 anonim ***** válasza:
96%
Igen. Nálunk két kiállhatatlan nő van, ők jó barátok. Az egyikük sokáig bullyingolta a munkatársam, aki végül felmondott, mert kikészült tőle. Velem csak szimplán bunkó volt, viszont a másik nő bullyingolt engem. Én nem engedhettem meg, hogy felmondjak, esti műszakba mentem át, de ott leépítés van most. Fogalmam sincs mi a céljuk, mert a munkavállalók folyamatosan elmennek még próbaidőn a légkör miatt.
2023. ápr. 5. 14:59
 6/24 anonim ***** válasza:
66%
Igen. Azt hitték az idióták, hogy a gyeses kismama kolléganőjük azért nem mehet vissza az osztályra, mert engem felvettek. Miután kicsináltak, a főnöknő közölte velük, hogy a kolléganő akkor sem lesz visszavéve (oda legalábbis nem), mert messze nincs meg az a végzettsége, mint nekem, tehát mindenképp mást vesz fel:DDDDDDD
2023. ápr. 5. 15:04
 7/24 anonim ***** válasza:
96%
Folyamatban van, így nem is közelítem a kollégákat.
2023. ápr. 5. 19:22
 8/24 anonim ***** válasza:
97%
Női kollégákkal kell vigyázni.
2023. ápr. 5. 20:32
 9/24 anonim ***** válasza:
88%
Igen. Sajnos, sokakkal előfordul. Kicsit érzékenyebb vagyok. Éjszaka pánikrohamaim voltak. Ennyit nem ért meg. Váltottam.
2023. ápr. 5. 21:08
 10/24 anonim ***** válasza:
95%
Igen, sunyi, aljas, korrupt női kisvezetők, akik mindenkit kihasználtak és mindenkiben veszélyt láttak, aki okosabb volt náluk. (És #1-es válaszadóhoz hasonlóan volt, amelyik jóbarátnak adta ki magát majd hátba támadt). Persze az aljasságaikhoz kellett egy tutyimutyi vezető, akinek fogalma sem volt, hogy úgy általában mi történik az osztályán, azt csinálta, amit a női beosztottja diktált neki, mert úgy félt tőle, mint a tűztől.
2023. ápr. 10. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!