Amiatt kirúghatnak valakit egy gyárból ha az értelmetlenebb munkavédelmi szabályokat nem tartja be?
Mert ha megsérül a szemed, akkor a munkahelyet vonják felelöségre, az utcána te hülyeséged.
Meg a legtöbb embernek fontos a szeme, nem akar megvakulni csak azért, mert lusta egy védöszemüveget használni.
És igen, ha valaki nem tarja be a munkavédelni elöórásokat, azt azonnali hatállyal elküldhetik.
NEM, nem totál esélytelen, éppen azért vették bele, mert elöfordulhat.
De neked nem az a feladatod, hogy a szabályokat kritizáld, hanem hogy betartsd.
Igen
Nem a gyári droid dönti el mi a jó szabály
Simán kirúghatnak, próbaidő alatt bámikor ok nélkül, utána meg a védőeszköz nemhordása miatt kapsz pár fegyelmit, és azthiszem a 3. után már kereshetsz is új munkahelyet.
A szabályokat meg nem te döntöd el, és tudtad mit válalsz mikor odamentél. Én szemüveges vagyok, és még a saját szemüvegemre is kellett egy pluszt feltennem, mert ez nem véd ha oldalról repül valami, próbaidő után meg csináltathattam dipotriást a cég költségére. De mondok jobbat, Székesfehérváron, az Alcoánál még védősisakot is kell hordani, hiába pakolsz egy CNC gépet, aminek zárt a munkatere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!