Jól esik főnök dicsérete nektek munkahelyen?
Lassan 3 éve vagyok ott a cégnél, és megszokott hogy csinálom munkámat.
De kivétel ez mai nap amikor odajött reggel a főnököm és megdicsérte munkámat, amit elvégeztem azt mondta hogy ügyesen megoldottam.
Úgy meglepődtem és annyira jól esett olyan aranyos volt.
egy igazi főnök látszik.
Nem tudom mi volt ma de tetszett nekem, máskor meg tök természetes hogy elvégzem.
Szerintetek?
Nekem bőven többet jelent amikor pl írtam egy 4 sorost fuggvényt, hogy a férfi főnököm csak elismerően bólintott és segített abban amit nem tudtam.
Ez nekem bőven többet jelent és valóban jelent is valamit!
Mint az amikor a női főnökök dicsérnek meg olyan dolgokért amikre egy autista is képes.
Mikor pl irtam egy szolgáltatónak a munkám mellett hogy kérünk számlamásolatot. A női főnökök ilyenekért dícsérgetnek. A munkámba meg gyakorta bele se látnak. És ennek kéne örüljek?
A mostani helyemen is már azt se tudom gúnyolnak e mikor dicsérnek. A barátomnak szoktam sírni
Kérték tőlem kérjek be árajánlatokat cégektől. Bekértem.
Erre: de ügyes vagy!
Hát nem tudom sírjak e vagy röhögjek ilyenkor
1.vagyok
Szóval a férfi főnökök mintha átlátnák azt hogy milyen szinteken vagy magas szinteken dolgozom ws képesek velem csapatban dolgozni egyenrangúként, és nekem ez az elismerés, a női főnökök meg bele se látnak a munkámba (sőt hátráltatnak az innovációimban ahelyett hogy csapat lennének velem),de megdícsérnek olyanokért mintha pl mert ügyesen bekötöm a cipőfűzőmet.
Néha rosszul tud esni.
Mondhatjátok nyugodtan az olyan emberekre, hogy nem normálisak, mint én is, akinek jobban esik egy nagy kutya személyes jelenlétével kísért elismerés az illető részéről, mint bármilyen pénz vagy tárgyjutalom.
Engem jobban ösztönöz, hogy személyesen kapom és jobban megmarad, mint az, hogy elásom egy szekrényben már álló domb tetején a tárgyjutalmat vagy a seggére verek x összegnek.
Pénzből él az ember, de nekem ez mégis többet jelent.
Éjjel kettőkor is szívesen állok rendelkezésére egy ilyen embernek.
A jelenlegi az első igazi munkahelyem, ezelőtt csak diákmunkás, gyakornok és önkéntes voltam. Még a próbaidőmet töltöm, szóval nem tudom, mennyire lesz ez hosszútávú, de a főnököm rendszeresen megdicsér. Mivel még nem régóta dolgozom itt, mindennek, amit írok (marketing) át kell mennie a felettesemen, és nagyon jól esik, amikor azt mondja valamire, hogy szuper lett.
Szerintem megfér egymás mellett az, hogy jól esik, ha megdicsérnek, és hogy természetes, hogy elvégzed a munkád. Nekem is természetes, hogy igényes munkát adjak ki a kezem közül, de ettől függetlenül jó, ha látom, hogy tetszik másnak is, főleg egy olyannak, aki jobban ért hozzá, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!