Indítottatok már petíciót, szerveztetek sztrájkot, tüntetést vagy bármilyen megmozdulást munkahelyen?
Persze, rendszeresen mondom a főnöknek, hogy ne legyen ilyen lusta, rendetlen és motiválatlan. Néha van eredménye is van.
(Egyszemélyes kftm van 😆)
Mi a hírekben is benne voltunk ezzel (iskola) a mi helyi megmozdulásunk 9 kollegánk azonnali hatályú kirúgásával járt.
9en a 38ból.
Nem tudom, ez mennyire számít, mert mi csak belengettük a lehetőségét annak, hogy ha holnap bejövünk, és továbbra is fenn áll a probléma (a fűtés hiánya), akkor hazamegyünk és teszünk rá, ha kirúgnak.
Nálunk tényleg összetartó csapat van, ezt a vezetés is tudja. Azzal fogadták másnap a délelőttösöket, hogy türelmet kérnek, 11-re ígérték magukat a szerelők. Én délutános voltam aznap. Arra értem be fél kettőkor, hogy a szerelők tevékenykednek, és egyértelmű volt, hogy ha nem állítják helyre a dolgot, akkor értesítjük a másnapi reggeleseket, hogy nem kell jönni - és mi is hazamentünk volna.
Meg lett oldva, este már finom melegben dolgoztunk.
Utána egyszer fizetésemelést kértünk, ott már nem is lengettünk be semmit, csak kértük, és elmondták, hogy oké, egy hónap, és lesz. És tényleg lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!