Az orvosok tényleg ennyire utálják a munkájukat?
Figyelt kérdés
Bárkinek mondom,hogy orvosira/állatorvosira jelentkezek, mind válaszként azt mondják hogy jaj csak azt ne. Tényleg ennyire megbánják az orvosok, állatorvosok,hogy ezt a pályát választották? Kiégnek/ nem szerethető a munka?2023. márc. 28. 17:52
2/6 anonim válasza:
Nem könnyű, túlterheltek, nagy a felelőség, és sok hülyével kell foglalkozniuk. Szükséges egy emberségees törödő, türelmes viszonyulás az emberekhez, akinek ez nem természetéből fakad, az akkor is rossz orvos lesz, és rosszul fogja érezni magát ha egyébbként szakmailag kiválló. Szerintem az emberek elviselése a legnehezebb része.
3/6 A kérdező kommentje:
1-es igen, orvosokkal beszéltem róla
2023. márc. 28. 18:16
4/6 anonim válasza:
Sok emberben benne van még, h ez egy rosszul fizetett szakma. De mióta megemelték a béreket egész kényelmes.
6/6 anonim válasza:
Háziorvostan szakorvos vagyok. 33 éves. Az egész fiatalságom ráment erre a sz.rra. Nincs családom, nincs párom, nincs semmim csak a kib.szott munkám. A munkám amit akár szeretnék is ha normális betegmennyiség lenne nem pedig 2000 fős körzetet kellene ellátni, ahol az ellátás kétharmada tűzoltás. Megbecsülés semmi nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!