Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Manapság bunkó dolog csak úgy...

Manapság bunkó dolog csak úgy besétálni egy céghez és odaadni az önéletrajzom?

Figyelt kérdés
Nem szólok senkinek semmit előre telefonon, besétálok, köszönök, "Önéletrajzot hoztam, szeretnék dolgozni" (nem specializálom, hogy milyen területre mert fogalmam nincs mit lehet vagy mire illek) és kisétálok. Ez bunkó dolog manapság? Csak online álláshiredetésre szabad inkább jelentkezni?

2023. márc. 28. 12:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

#9: nem hiszem, hogy egy vidéki privátbusz cég teljes állásban foglalkoztat informatikust. Külsős céggel oldják meg ezt, de a honlapon kiderül, ki üzemelteti.

Megpróbálni persze meg lehet.

2023. márc. 28. 12:41
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem szó szerint besétálva, de én a környék összes cégébe beadtam elektronikusan az önéletrajzom, hogy tudom hogy most nincs meghirdetve üres pozi, de ha esetleg a jövőben mégis lenne, itt vagyok, mint első lehetséges jelentkező.

Eredmény: volt cég, amelyik fél év után felhívott, hogy aktuális-e még az álláskeresésem. :)

2023. márc. 28. 12:44
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem attól függ, hogy milyen cég
2023. márc. 28. 13:15
 14/21 A kérdező kommentje:
Elküldtek a gyászba... Külsős céges az infós részlegük.
2023. márc. 28. 13:53
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát megért.
2023. márc. 28. 14:42
 16/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem bunkó dolog, de néhol elég tapló módon reagálnak.
2023. márc. 28. 14:51
 17/21 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Én a rendőrségre is adtam be önéletrajzot, amikor végeztem a fősulit. Na oda nem lehet csak úgy besétálni, de elmondtam a portán, hogy milyen céllal jöttem és lejött az emeletről egy rendőr nő, aki munkaügyes volt és felkísért és mindenféléket kérdezett, jól elbeszélgettünk, sajnos 5 hónapot kellett volna várnom egy üresedésre, így elhelyezkedtem máshol, egy hivatalban. Szóval csak bátran, kedvesen, mosolyogva és pozitívan! Sok sikert!
2023. márc. 28. 14:59
 18/21 Kései Sirató ***** válasza:
Ne add fel, találsz ettől jobbat is. Úgysem éreznéd jól magad bunkó emberek között.
2023. márc. 28. 15:00
 19/21 anonim ***** válasza:
55%

Kivetelesen eletkepes vagy.

Meg tudsz flortolni a hr-essel es beturni magad.

Bunkosag?! Nem bunkosag ,h munkabol szeretnel megelni,nem lopasbol vagy segelybol.

2023. márc. 28. 16:35
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Régebbi történet szerint valaki így talált magának állást: ment az üzletbe, leadta, talált állást. Árufeltöltőnek, piacosnak, stb. hasonlónak könnyebb így az esélyt találni.

Cégnél inkább érdemes felhívni őket, és úgy elküldeni.

Én is próbáltam már csak úgy elküldve X helyre az Önéletrajzot: befogadták, és ennyi.

2023. márc. 28. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!