HR-sek, munkáltató szemében pozitív vagy negatív dolog ha az önéletrajzomban az szerepel hogy 2 évig online pókerből éltem?
Nem vagyok HR-es, de tanultam önéletrajzírást és nem javasolnám, hogy beleírd.
Inkább írd azt, hogy önkéntes voltál. Ha megkérdezik miért, akkor kerestél munkát, de még nem találtál, addig szívesen segítettél időseknek/szomszédoknak kerti munkában/barkácsolásban vagy hasonlóban.
Ne írd bele. A játékszenvedély komoly addikció, és nem szeretnek függőket ex-függőket alkalmazni.
Utazás, beteg nagymama gondozása, önellátó gazdálkodás farmon... bármi mást.
Gibraltáron előny bizonyos pozíciókban. Ha van pénzügyes és online gambling tapasztalatod, tökéletesen beszélsz angolul (spanyol előny de nem feltétel), akkor átküldhetem a recruit cégek listáját meg egy két céget, ahol van esélyed.
Otthon bele ne írd az önéletrajzodba, inkább azt mondd, hogy családi vállalkozásban segítettél, beteg nagymamit ápoltál, bármit csak ezt ne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!