Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Zavarhatja ez a munkatársamat...

Zavarhatja ez a munkatársamat akivel haverkodni próbálok, a lelke mélyén? Annak ellenére hogy azt állítja hogy nem

Figyelt kérdés
Vasárnap délelőttönként a falujába megyek mostanában sétálni, a faluban meg mellette a földutakon. Hozzá nem megyek el, de tudja mindig hogy a faluban jártam mert mondtam már neki. Ő váltig állítja hogy nem zavarja, de én mégis kicsit úgy érzem kellemetlen lehet neki. Titeket zavarna a helyében?
2023. márc. 27. 12:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Hát ha tényleg az övé az egész falu ,akkor zavarhatja,hogy a birtokán mászkálsz.
2023. márc. 27. 12:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Milyen okkal mész oda? Csak azért, mert tudod, hogy abban a faluban lakik. De közben hozzá meg nem mész el? Ez nekem nagyon furcsa. Ha amúgy nincs ott dolgod, csak direkt azért jársz oda, hogy a közelébe legyél, akkor az nagyon ijesztő.
2023. márc. 27. 16:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Az oké, hogy vasárnap délelőttönként elmész egy faluba sétálni, miért ne. Hogy a kollégád éppen ott lakik - az is oké, hát valahol csak kell laknia.

De azt nem értem, miért meséled el neki mindig, hogy te ott sétáltál. Egyáltalán, hogy kell ezt a beszélgetést elképzelni egy hétfői napon?

- Jó reggelt!

- Jó reggelt! Tegnap délelőtt megint a faludban sétáltam, de nem mentem el hozzád.

- ... (?!) ...

Esetleg azt várod, hogy majd meghív ebédre? Ha akarná, már régen megtette volna a sétáidtól függetlenül is. Az, hogy egy kolléga körülöttem lófrál az otthonomban is, és ezt direkt külön be is jelenti nekem, "vasárnap ott voltam ám", ez számomra inkább kicsit borzongató - és nem kellemesen.

2023. márc. 27. 16:32
 14/14 anonim ***** válasza:
40%
Mi az hogy az ő faluja? Ő ott a polgármester és kitoltott? Ha nem magánterület, oda mész ahova akarsz, ez egy szabad ország
2023. márc. 27. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!