Mennyit tanultál azért ahol most éppen tartasz? Mennyi a kereseted? Elégetedt vagy az életeddel?
A jó pap holtig tanul. Jelenleg a fő bevételemet a kamionozás jelenti, amit pár hónap tanfolyam és utána egy két év "mirebelejössz" alatt lehet megtanulni.
Mellékesként vagy lehet a hobbi szó jobb rá, bútorrestaurálással foglalkozom,amit vagy 25 éve tanulok, mert szinte minden hozzám kerülő darab más és más.
A fizetésemmel és az életemmel is elégedett vagyok.
4 év érettségi,elektronikai technikus végzettség +1 év automatikai technikus képzés.De a tudás legnagyobb része munka közben jött fel,iskolában nagyon alap dolgokat tanítottak és sokszor nem is figyeltem/értettem.
Jelenleg egy gyárban vagyok karbantartó,br 560ezer Ft a fizetésem +30ezer cafetéria,13. havi.Ez 4 műszakban,de nemsokára lesz emelés szóval több lesz.
Ilyen szempontból teljesen elégedett vagyok az életemmel.
Pályakezdő programozó vagyok. Infós érettségi + Full-time tömör egy évet tanultam rá hétvégék nélkül. 450 nettót keresek.
Tekintve az életkoromat és ahonnét indultam, a pozíciómmal és élethelyzetemmel jelenleg elégedett vagyok, de korántsem szeretnék itt megállni, folytatni akarom a fejlődést.
Bár most nálam megfordult valamilyen szinten a tanulás - meló átlag körforgás, de hosszútávon a tervem az, hogy lerakok még egy Computer Science diplomát a jövőben és folytatom a fejlődést a karrieremben párhuzamosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!