Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nők, mit szólnátok ahhoz, ha...

Nők, mit szólnátok ahhoz, ha a munkatársatok le szeretne fotózni titeket?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hobbija a fotózás, sőt papírja is van róla (OKJ-s). És a portfólióját szeretné frissíteni.

2023. márc. 25. 16:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Azért az érdekes, hogy manapság a nők 90%-a telipakolja a fotóival a netet... Tehát ha valaki recskázni akar, akkor egyszerűen felmegy a facebookra és kész. :)
2023. márc. 25. 18:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor mi a kérdés?
2023. márc. 25. 18:24
 13/17 anonim ***** válasza:
58%

"Szerinted a zöld szemű arab lány fizetett a Nat Geo fotósának?"

Önbizalom van bőven, azt látom. Egyenlőre még csak hobbiból kattintgatsz, ahogy írod, normális felszerelésed sincs még, de a National Geographic fotósaival egy szintre vizionálod magad... Amúgy a 7-es azt írta, hogy a fotós szokott fizetni a modellnek általában - kivéve TFCD-nél.

(Biztos lehetsz benne, hogy annak idején az afgán lány családja kapott a fotó elkészítéséért pénzt.)

2023. márc. 25. 18:39
 14/17 A kérdező kommentje:

13

Utólag gondoltam, hogy ez lesz belemagyarázva. Én csak arra akartam utalni, hogy nem csak a pénzért lefotózzuk az ügyfelet dolog létezik... egy fotósnak lehetnek saját projektjei.

Tudom, hogy még nagyon sokat kell tanulnom és fejlődnöm, és meg is szeretnék ragadni minden alkalmat erre.

2023. márc. 25. 19:48
 15/17 anonim ***** válasza:
37%

Mit vagytok oda? Egy portrét készíteni nem akkora ügy, munkahelyen a legtöbb kolléga belemegy, ha jóban van a másik kollégával, akkor is, ha nem fotós.

Az, hogy a fotós fizet, nem mindig igaz. Igényektől függ, pl. valaki akar ilyen meg olyan képet készíttetni magáról, akkor az ő igényeit elégíti ki a fotós, tehát az ügyfél fizet a fotósnak. Az esküvői fotózáson sem a fotós fizet, hogy ott fotózhat. De ennek semmi köze az egészhez, hogy ki kinek fizet, munkahelyen nem akkora dolog ez, kivéve, ha valaki utálja, hogy fotózzák.

2023. márc. 25. 20:18
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha ismerem és kedvelem az adott kollégát, illetve semmi olyat nem kéne tennem, ami számomra problémás lenne, akkor szívesen segítenék neki, nincs ebben semmi.

A tanulmányaimból és a szakmámból adódóan főleg művészek között mozgok, álltam én már modellt festőszakkörnek (kétszer aktot), fotósnak is, illetve a divattervező barátnőim is rendszeresen engem használnak modellnek.

2023. márc. 25. 23:49
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
A fotózás jellegétől függ. Ha sima street fotózás lenne bele mennék, nem zavarna. Szívesen kipróbálnám magam a kamera másik oldalán, csak a poén kedvéért. De mivel én hobbi fotós vagyok (papír nélkül), így azt is felajánlanám hogy ő készít rólam pár képet és én is róla. Ha boudoir fotózás lenne nemet mondanék, arra valóban fizessen modelt.
2023. márc. 26. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!