Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A jó embereket miért piszkáljá...

A jó embereket miért piszkálják folyton?

Figyelt kérdés

Azt hittem csak suliban van ez, de munakhelyeken is ezt látom. A vér válik vízzé.

Gyengének találják őket, megérzik a vérszagot mint valami ragadozók?

Vagy miért jó ez nekik?

Szokás mondani, hogy aki nem áll ki magáért az megérdemli az abúzust.

De pont azért jó ember mert nem akar lesüllyedni arra a szintre.

2023. márc. 23. 10:31
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%
31: Naja, hogy ki az értetlen, nézőpont kérdése. :D Akkor fussunk neki harmadszor is, miért kell BÁRKIT bántani? Van ennek valami konkrét haszna, vagy csak ingyen szórakoztatás? Ha nincs konkrét haszna, miért ne lehetne kimondani, hogy ez egy beteg dolog, és miért kellene ezt társadalmilag elfogadni?
2023. márc. 23. 12:21
 42/51 anonim ***** válasza:
37%
Az elfogadás a legfontosabb egy társadalomban.Fogadd el a munkatársaid olyannak amilyenek.
2023. márc. 23. 12:23
 43/51 A kérdező kommentje:

40

Tökéletesen megfogalmaztad amit én is gondolok. Igen, valamilyen lelkiismereti dolog állhat mögötte, ők ugye már régen feladták gyermeki ártatlanságuk (gyengeség okán) és valamilyen zavart éreznek amikor olyan személlyel találkoznak aki mindeddig kitartott. Gyengének érzik maguk mellette, és őt is le akarják húzni arra a szintre.

2023. márc. 23. 12:24
 44/51 anonim ***** válasza:
50%
Milyen munkakörben dolgozol?:)
2023. márc. 23. 12:27
 45/51 anonim ***** válasza:

Ember embernek farkasa. Örök érvényű igazság.

Itt gyakorin is mindenki arra megy, hogy valahogy legyalázza a másikat, nem vetted még észre?

2023. márc. 23. 12:33
 46/51 anonim ***** válasza:
94%
Ezek a válaszok is jól mutatják, most a legtöbben meg akarnak győzni arról, hogy nem vagy jó ember, csak gyenge, tehát elpusztítandó (mármint az ő szemükben). Szerintem tégy úgy, ahogy eddig, ignoráld ezeket a mocskokat, csak a nagyon ritka kivétellel szabad foglalkozni. Csak találjon rájuk az ember.
2023. márc. 23. 12:35
 47/51 A kérdező kommentje:

46

Sajnos igazad van. Csak maximum annyit akartam elérni, hogy beismerjék, hogy szerintük a gyengék elpusztíthatók, feláldozhatók.

De a gerinc még ehhez is hiányzik, inkább köntörfalaznak mindenféle keresztkérdéssel.

Jellemtelen emberek.

2023. márc. 23. 12:56
 48/51 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező, valamit félreértettél.

Az nem jóság, hogy hagyod magad abúzálni. És önmagad megvédése sem az anyázást jelenti.

2023. márc. 23. 15:10
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

Ez a társadalom nagy betegsségben szenved. Semmi, és senki sem jó a magyarnak. Mindenki mindenkit b*tat, mert élvezi, azt gondolja, hogy ettől menő.

Pedig, ha gondolkodna mindenki, akkor észrevehetné, hogy az élet egy körforgás. Ma "nekem" xar, holnap "neked", azaz mindeki megkapja a sorstól a magáét valamikor. Akkor miért kell b*tatni a másikat?

2023. márc. 23. 17:57
 50/51 A kérdező kommentje:

48

Igen, csak mint leírtuk, akkor belemész az ő játékukba, egy újabb embert sikerült lehúzniuk, összességében nyertek és a világot szharabb hellyé tették.

2023. márc. 23. 18:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!