A jó embereket miért piszkálják folyton?
Azt hittem csak suliban van ez, de munakhelyeken is ezt látom. A vér válik vízzé.
Gyengének találják őket, megérzik a vérszagot mint valami ragadozók?
Vagy miért jó ez nekik?
Szokás mondani, hogy aki nem áll ki magáért az megérdemli az abúzust.
De pont azért jó ember mert nem akar lesüllyedni arra a szintre.
40
Tökéletesen megfogalmaztad amit én is gondolok. Igen, valamilyen lelkiismereti dolog állhat mögötte, ők ugye már régen feladták gyermeki ártatlanságuk (gyengeség okán) és valamilyen zavart éreznek amikor olyan személlyel találkoznak aki mindeddig kitartott. Gyengének érzik maguk mellette, és őt is le akarják húzni arra a szintre.
Ember embernek farkasa. Örök érvényű igazság.
Itt gyakorin is mindenki arra megy, hogy valahogy legyalázza a másikat, nem vetted még észre?
46
Sajnos igazad van. Csak maximum annyit akartam elérni, hogy beismerjék, hogy szerintük a gyengék elpusztíthatók, feláldozhatók.
De a gerinc még ehhez is hiányzik, inkább köntörfalaznak mindenféle keresztkérdéssel.
Jellemtelen emberek.
Kérdező, valamit félreértettél.
Az nem jóság, hogy hagyod magad abúzálni. És önmagad megvédése sem az anyázást jelenti.
Ez a társadalom nagy betegsségben szenved. Semmi, és senki sem jó a magyarnak. Mindenki mindenkit b*tat, mert élvezi, azt gondolja, hogy ettől menő.
Pedig, ha gondolkodna mindenki, akkor észrevehetné, hogy az élet egy körforgás. Ma "nekem" xar, holnap "neked", azaz mindeki megkapja a sorstól a magáét valamikor. Akkor miért kell b*tatni a másikat?
48
Igen, csak mint leírtuk, akkor belemész az ő játékukba, egy újabb embert sikerült lehúzniuk, összességében nyertek és a világot szharabb hellyé tették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!