A jó embereket miért piszkálják folyton?
Azt hittem csak suliban van ez, de munakhelyeken is ezt látom. A vér válik vízzé.
Gyengének találják őket, megérzik a vérszagot mint valami ragadozók?
Vagy miért jó ez nekik?
Szokás mondani, hogy aki nem áll ki magáért az megérdemli az abúzust.
De pont azért jó ember mert nem akar lesüllyedni arra a szintre.
"Oké de akkor mi a gyengeség? El tudod magyarázni?"
. Inkább Te magyarázd el, mi az, hogy "jó ember", mert láthatóan ehhez nagyon értesz.
Én ezt nem vettem észre. Nálunk nem szálltak rá senkire sem.
Egyébként nem hiszem, hogy pont a jó emberekre utaznának. Inkább a két végletre szoktak, a nagyon idegesítő nagypofájúakra, vagy a nagyon kukákra, akik képtelenek a normális interakció legalapvetőbb formáira is.
12
De lehetsz jó ember ha valakit orrba vertél?
Tudod van aki elítéli az állatias viselkedést.
Nincs kedvem lemenni állatba, nem azért mert gyenge vagyok hanem mert EMBER vagyok.
Tessék, lehet nagyképűséggel vádolni.
13
Mi az, hogy képtelen a normális interakcióra?
Kommunikálni még mindig nem kötelező, saját döntés ki mennyit kommunikál?
Vagy te ilyen saját akaratodat másra erőltető példány vagy?
14: Akkor itt csak fizikai értelemben van szó bármiről is?
Én még sose ütöttem meg senkit sem, engem sem ütöttek meg szerencsére :D Viszont szavakkal is eléggé egyértelművé tudtam eddig mindig tenni, hogy hol a határ, hogy milyen viselkedést nem tűrök el. Úgy, hogy egyébként ránézésre egy törékeny nő vagyok, ráadásul fiatalabbnak is néznek a koromnál, így volt már, aki belefutott, hogy nem vett komolyan, aztán meglepődött, hogy vissza mertem szólni.
16
De ez is. Ha belemész ilyesmikbe akkor ők nyertek. Legalábbis szerintem.
Én nem akarok ezen a konfliktuskodó szinten létezni meg vegetálni, meg hierarchia meg stb.
Nem érdekelnek ezek a dolgok. Egy igazán jó embert nem szabad, hogy érdekelje.
Emlékezzünk csak, Jézus Krisztus miként oldotta meg a konfliktusait?
Na ő jó ember volt. A legtöbb “jó ember” csak kamu mert az első támadásnál pont ugyanolyanok mint a támadó. Ez tyúk szint, a tyúkok is vágják egymás fejét a csőrükkel..
Oké, Jézus Krisztus tehát balfasz volt.
Végre egy értelmes hozzászóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!