Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire végezhető a HR...

Mennyire végezhető a HR asszisztensi pozíció home office-ban?

Figyelt kérdés
Jelenleg is munkaügyben dolgozom és elég sokat vagyok home office-ban a fiam miatt (sokat beteg, ovi szünetek stb), azonban váltanék a jobb fizetés és változatosabb munkakör reményében. Nagyon szívesen mennék HR irányba, de tartok attól hogy ebben a munkakörben szükséges az állandó jelenlét. Valakinek van ebben tapasztalata? (Nem azokra vagyok kiváncsi akik szerint a HR-es nem csinál semmit és azt otthon is lehet 😃 )

2023. márc. 22. 07:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én dolgoztam HR-ben többféle területen is(adminisztráció, bérszámfejtés, recruitment, on-és offboarding). Alapvetően úgy gondolom, hogy egyik pozim se igényelte, hogy heti 5 napot bent legyek (Covid előtti időkben tök nagy szó volt a HO ott,ahol dolgoztam, akkoriban az volt az evidens, hogy H-P bent vagy). L

Szerintem laptop, telefon ha van, akkor mindent el lehet intézni az online térben. A mostani helyemen heti 1 nap HO járt a próbaidő után (holott ez nem egy juttatás), ami szerintem kevés, simán lehetne több (főleg, hogy egyedül viszem az adott üzletágat, néha beszélnem kell másokkal). Amúgy szeretek bejárni,meg jó emberek között lenni, de a munka természete önmagában nem igényli a bentről dolgozást.

2023. márc. 22. 07:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok,kis kiegészítés: amikor papírmunka van, aláíratni kell, iratokat rendezni meg ilyenek, ott nincs mese, be kell menni,mert más nem csinálja meg helyetted. Ez nem volt a kedvencem:D Bár sok helyen már törekednek arra, hogy minél inkább csökkentsék a papír mennyiséget, és amit lehet digitalizáljanak (E-aláírás),de szerintem ez még a kisebb hányada a cégeknek.
2023. márc. 22. 09:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erősen attól függ milyen cég, ha heti 20 kilépőpapírt kell postáznod meg 100 beteglapot átvenned, akkor bent kell lenned.
2023. márc. 22. 10:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Asszisztensként sanszos, hogy a postázást (is) fogod csinálni, ahhoz meg szükséges a jelenlét.
2023. márc. 22. 10:54
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Imádom hogy a HO kisgyerekesnél otthon gyerekápolás.
2023. márc. 23. 05:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Bekaphatod... Igen ha otthon vagyok home office-ban nem 8-16:00 ig tart a munkaidőm, mivel a gyereket is el kell látnom, így sokszor ,hogy a munka is kész legyen este is dolgozom. Ezt is imádod te hülye? A többieknek köszönöm a normális választ.
2023. márc. 23. 11:09
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyenek miatt mint te nincs sok helyen már HO.
2023. márc. 23. 17:18
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Izgi lesz ha Hr asszisztenskent majd akkor dolgozol amikor bömbike alszik
2023. márc. 23. 17:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a "bekaphatod", meg "te hülye" stílussal akar valaki HR-es lenni? Akkor javaslom az Erste bankot, ott pont ilyenek a HR-esek és van home office.
2023. ápr. 26. 13:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem értik meg ...az előző munkahelyemen az ilyenek miatt lett tiltott a HO.

A feladatokat munkaidőben kell megcsinalni.Ha van.Neki kötetlen munkaidős állásra lenne szüksége nem csal HO ra

2023. ápr. 26. 21:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!