Mennyire végezhető a HR asszisztensi pozíció home office-ban?
Én dolgoztam HR-ben többféle területen is(adminisztráció, bérszámfejtés, recruitment, on-és offboarding). Alapvetően úgy gondolom, hogy egyik pozim se igényelte, hogy heti 5 napot bent legyek (Covid előtti időkben tök nagy szó volt a HO ott,ahol dolgoztam, akkoriban az volt az evidens, hogy H-P bent vagy). L
Szerintem laptop, telefon ha van, akkor mindent el lehet intézni az online térben. A mostani helyemen heti 1 nap HO járt a próbaidő után (holott ez nem egy juttatás), ami szerintem kevés, simán lehetne több (főleg, hogy egyedül viszem az adott üzletágat, néha beszélnem kell másokkal). Amúgy szeretek bejárni,meg jó emberek között lenni, de a munka természete önmagában nem igényli a bentről dolgozást.
Nem értik meg ...az előző munkahelyemen az ilyenek miatt lett tiltott a HO.
A feladatokat munkaidőben kell megcsinalni.Ha van.Neki kötetlen munkaidős állásra lenne szüksége nem csal HO ra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!