Hogyan tegyem helyre a nőket ?
Már kezd zavarni, hogy a lányok a munkahelyen, úgy pletykálnak, ahogyan az nem szégyen!
Igazából nem az zavar ha rólam beszélnek, hanem egymásnak kitalálják a dolgokat és aztán akivel eddig elhülyéskedtem az is puffog!
Komolyan rosszul vagyok a nőktől lassan! Engem ez az óvodás szint nagyon zavar, továbbá a főnököm is szóvá tette nekik: “a pletyka helyett a munkával kéne foglalkozni”.
Már férfiként mondom, ez katasztrófa.
Mit tehetek, annak érdekében, hogy legalább engem ki hagyjanak a sok szemétből ?
Semmit, de tényleg. Az ilyeneknek ha szólsz, csak megsértődnek és még jobban pletykálnak.
Ne adj alapot és ignoráld őket és kész
Nő létemre rosszul vagyok az ilyen pletykálkodó primitív libáktól. Fegyver nincs ellenük. Akit a szájukra vesznek, annak annyi.
Namost vagy kiáll magáért a főnök, és a főkolompos pletykást kivágja, vagy neked kell váltanod.
Ugye, az megvan, kérdező, hogy a nők beszédközpontja sokkalta fejlettebb a miénknél? Azért van ez így, mert emberi mivoltunk hajnala óta a nők kapcsolattartásra, míg a vadászó férfiak jobbára csak információközlésre használták és használják a beszédet. Nyers megfogalmazásban azt mondhatjuk, hogy a férfi azért beszél, hogy mondjon valamit, a nő azért, hogy beszéljen. A pletyka férfiszemmel csak üres locsogás, de voltaképpen evolúciós szükséglet. Amíg egy pasinak meg KELL nézni a nőket az utcán, mert atavisztikus kényszer hajtja, hogy naprakész információval rendelkezzen a környezetében előforduló fogamzóképes nő(sténye)kről, addig a nőknek MINDENT tudniuk kell a környezetükben előforduló, potens vetélytársakról.
Ne puffogj a nőkre. Egyikünk se különb a másiknál, csak MÁSOK vagyunk. De így van ez jól, így kerek a világ.
9-es, sok nőt ez hasonlóan zavar, mint a férfiakat.
Másrészt nem mindegy, hogy ártalmatlan locsi-fecsi van, vagy másokról hazugságot (természetesen negatív dolgot) terjesztenek.
Az előbbire maximum ne figyeljen, akit nem érdekel. A másik viszont jellemhiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!