Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit dolgozzon a lányom?

Miccamacca kérdése:

Mit dolgozzon a lányom?

Figyelt kérdés
16 éves a lányom és elszeretne kezdeni utazni ha kicsit nagyobb lesz és szeretne hozzá pénzt gyűjteni. Milyen munkát ajánlotok ami nem fizikai de azért csinálnia kell valamit? Én például egy könyves boltban diákmunkára gondolok vagy valami hasonló kaliberű dologra. Előre is köszönöm a válaszokat:)

#munka #lány #mitcsináljon
2023. márc. 12. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Mekiben eladó.
2023. márc. 12. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy anonim oldal, nyugodtan megkérdezhetted volna E\1-ben.

Olyan munkát csináljon, amire tud egyáltalán jelentkezni (pl. hiába ajánlanám a könyvtári munkát, ha nem vesznek fel diákot).

Menj diákmunkás munkaközvetítőkhöz, ott tudsz válogatni.

2023. márc. 12. 15:51
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

Okes utazni de hova és miért ? Mármint ott is maradna vagy csak úgy :d hobbi szinten…gondolom a második az meg nem olcsó mulatság , nővéremnek ez az utazás a hobbija, de 32 éves közgazdász havi 2500 eurós fizetéssel Hollandiában…és még így is elég ritkán megy azért el.

Magyar fizetésből 16 evesen?! Inkább oda adnám neki a helyedben a pénzt…mondjuk én mindenkit el kenyesztetek de akkor is.

2023. márc. 12. 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Olyan munkát fog dolgozni, amilyet kap...
2023. márc. 12. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

60.000Ft-ból már bárhova el lehet jutni 2-3 napra Európán belül és kell is a világlátás, én támogatom az ötletet és azt is hogy erre ő maga keresse meg a pénzt, ez a továbbiakban egy nagyon jó szemléletmódot is ad, spórolni is megtanul majd.

Én a [link] diák szövetkezetet tudom ajánlani, nagyon korrekt munkákat adnak, az irodájukban mindenki nagyon segítőkész volt, semmi hátrányom nem volt munkasorán, sőt bármi kérdésem volt a munkával kapcsolatban mindig segítettek, ahogy a munkaadók is.

2023. márc. 12. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:
24%
OF
2023. márc. 12. 17:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Keressetek egy szimpatikus diákszövetkezetet, rengeteg van. Nézzétek át a honlapjaikat, hogy általában milyen munkákat tudnak ajánlani és hol, valamint mennyit fizetnek.

Könyvesboltot kb. elengedném, nehéz oda bekerülni, mindkét lányom próbálta, de egyiknek sem sikerült. A kisebbik most is éppen dolgozik (ő már végzős gimis), vendéglátózik többnyire. Úgy kb. 1,5-2 éve találta ezt a munkaközvetítőt (ők felnőtt munkákkal is foglalkoznak), elég jól is fizetnek általában.

Valamennyire mindenképp fizikai munka lesz, irodai munka nemigen van ennek a korosztálynak, de még egyetemistáknak is ritka, azok már inkább gyakornoki helyek.

2023. márc. 12. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!