Mit dolgozzon a lányom?
Ez egy anonim oldal, nyugodtan megkérdezhetted volna E\1-ben.
Olyan munkát csináljon, amire tud egyáltalán jelentkezni (pl. hiába ajánlanám a könyvtári munkát, ha nem vesznek fel diákot).
Menj diákmunkás munkaközvetítőkhöz, ott tudsz válogatni.
Okes utazni de hova és miért ? Mármint ott is maradna vagy csak úgy :d hobbi szinten…gondolom a második az meg nem olcsó mulatság , nővéremnek ez az utazás a hobbija, de 32 éves közgazdász havi 2500 eurós fizetéssel Hollandiában…és még így is elég ritkán megy azért el.
Magyar fizetésből 16 evesen?! Inkább oda adnám neki a helyedben a pénzt…mondjuk én mindenkit el kenyesztetek de akkor is.
60.000Ft-ból már bárhova el lehet jutni 2-3 napra Európán belül és kell is a világlátás, én támogatom az ötletet és azt is hogy erre ő maga keresse meg a pénzt, ez a továbbiakban egy nagyon jó szemléletmódot is ad, spórolni is megtanul majd.
Én a [link] diák szövetkezetet tudom ajánlani, nagyon korrekt munkákat adnak, az irodájukban mindenki nagyon segítőkész volt, semmi hátrányom nem volt munkasorán, sőt bármi kérdésem volt a munkával kapcsolatban mindig segítettek, ahogy a munkaadók is.
Keressetek egy szimpatikus diákszövetkezetet, rengeteg van. Nézzétek át a honlapjaikat, hogy általában milyen munkákat tudnak ajánlani és hol, valamint mennyit fizetnek.
Könyvesboltot kb. elengedném, nehéz oda bekerülni, mindkét lányom próbálta, de egyiknek sem sikerült. A kisebbik most is éppen dolgozik (ő már végzős gimis), vendéglátózik többnyire. Úgy kb. 1,5-2 éve találta ezt a munkaközvetítőt (ők felnőtt munkákkal is foglalkoznak), elég jól is fizetnek általában.
Valamennyire mindenképp fizikai munka lesz, irodai munka nemigen van ennek a korosztálynak, de még egyetemistáknak is ritka, azok már inkább gyakornoki helyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!