Mièrt kell ilyennek lenni?
Figyelt kérdés
Külsős cègtől kaptunk embereket. Nekünk ez most tök kènyelmes volt, mert neki kellett megcsinálnia az èn munkámat. Nekem anyi volt a feladatom, hogy segítseg ebbe, mert az árukèszleteinkhez nem nyúlhatot, az eszközöket nem tudta, hogy hol vannak, stb. Engem egy fiatal lány mellè osztottak be, csinos volt, meg a stílusa is imponáló, mert úgy kezdte, hogy odajött, köszönt. (sok külsősnèl ez nincs megszokva) megeszèltük, hogy hogy lesz, ki hogy kèpzeli el a közös munkát stb. Erre odajön a kedves kollèga, hogy "Bejövös a csaj? Szurnád a fosokályát?" mondattal. Nem írom le erről a vèlemènyemet, ha nem gond.... Elèg kellemetlen èrzès volt, (csinos volt, ès tènyleg bejött, viszont otthon várt a felesègem, meg a gyerek....) Ès èrezte egy ideig, hogy kellemetlenül èrzem magam, a közös munkát csak az mentette meg, hogy olyan hirtelen jött ez a mondat a hâtam mögül, hogy egy abszlute termèszetes reakcióm volt.... A stílus nem biztos hogy szèp volt, meg amit szöveg se.... De mièrt gondolja azt valaki, hogy ez a stílus megengedhető, helyèn van, stb. Főkèpp egy munkhalyen....2023. márc. 9. 06:25
11/14 anonim válasza:
"Mert ezzel a viselkedèssel engem is minősít..."
. miért minősítene téged?
12/14 anonim válasza:
Na, megjött egycsaj a szokásos baromságaival...
13/14 anonim válasza:
Akkor ne mondj, hanem írkálj ki minden ilyen kerdést idegen embereknek, gyakorira.
Véletlenül se növessz tököt, és felnőtt ember módjára oldd meg a konfrontációt. Sírj, mint a gyerekek.
Nyugodtan csináld ezt így tovább, gyönyörű, boldog, szép kis életpályamodell hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!