Mièrt kell ilyennek lenni?
Figyelt kérdés
Külsős cègtől kaptunk embereket. Nekünk ez most tök kènyelmes volt, mert neki kellett megcsinálnia az èn munkámat. Nekem anyi volt a feladatom, hogy segítseg ebbe, mert az árukèszleteinkhez nem nyúlhatot, az eszközöket nem tudta, hogy hol vannak, stb. Engem egy fiatal lány mellè osztottak be, csinos volt, meg a stílusa is imponáló, mert úgy kezdte, hogy odajött, köszönt. (sok külsősnèl ez nincs megszokva) megeszèltük, hogy hogy lesz, ki hogy kèpzeli el a közös munkát stb. Erre odajön a kedves kollèga, hogy "Bejövös a csaj? Szurnád a fosokályát?" mondattal. Nem írom le erről a vèlemènyemet, ha nem gond.... Elèg kellemetlen èrzès volt, (csinos volt, ès tènyleg bejött, viszont otthon várt a felesègem, meg a gyerek....) Ès èrezte egy ideig, hogy kellemetlenül èrzem magam, a közös munkát csak az mentette meg, hogy olyan hirtelen jött ez a mondat a hâtam mögül, hogy egy abszlute termèszetes reakcióm volt.... A stílus nem biztos hogy szèp volt, meg amit szöveg se.... De mièrt gondolja azt valaki, hogy ez a stílus megengedhető, helyèn van, stb. Főkèpp egy munkhalyen....2023. márc. 9. 06:25
1/14 anonim válasza:
Először vagy férfiak között? :D
2/14 A kérdező kommentje:
Hát őt sok mindennek neveznèm, de ezt a jelzőt nem aggadtam rá...
2023. márc. 9. 06:48
3/14 anonim válasza:
Kérdező. Szinte nincs egy mondat sem, amit sikerült volna súlyos helyesírási hiba nélkül leírnod. Sajnos ha nem tanulsz, nem képzed magad, akkor nem fogsz bekerülni jobb munkahelyre, ezeknél intelligensebb emberek közé. Az élet így működik.
4/14 A kérdező kommentje:
Sajnos engem papír alapon tanítottak írni..... Ott is voltak hibák, de hidd el, kevesebb
2023. márc. 9. 06:55
5/14 anonim válasza:
Paraszt volt.
Te is tudod, hogy paraszt volt, és ezt szóvá is tehetted neki.
Még mi a kérdés?
6/14 A kérdező kommentje:
Hogy mièrt kell ilyennek lenni? Mert ezzel a viselkedèssel engem is minősít... Annyi a különbsèg, hogy nekem egèsz este vele kellett dolgozni....
2023. márc. 9. 07:30
7/14 anonim válasza:
De ezt most miért nekünk írod, miért nem neki MONDOD? Eszem megáll...ebben az országban már senki nem mer élőben beszélni valakivel, csak a netre megy fel panaszkodni?
8/14 anonim válasza:
Sztem normalis volt a kollegad. Mi ezt beszeljuk a csajokrol. Sot a csajok is hozzak fel a szex a temat. Inkabb veled van a baj hogy hopihe a lelked vagy ez a kornyezet nem neked valo.
9/14 anonim válasza:
Nagyon szomorúnak gondolom én is, hogy senki nem beszél senkivel. Nem mer, mert 'mit fognak gondolni". Botrányos a magyar pszichés egészség.
Persze senki nem érti, mikor én is beírom.
10/14 A kérdező kommentje:
9#az a házas ember, aki boldog a felesège mellet, nem gondolom, hogy ilyeneket mond egy vadidegen embernek....
2023. márc. 9. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!