Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Minden mesterszakot végzett...

Minden mesterszakot végzett ember ilyen bunkó?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el dolgozni pénzügyi tanácsadóként, és potenciális ügyfeleket kell keresnem. Megkérdeztem az egyik lány barátomat, hogy zavarná-e ha megkeresném ezzel kapcsolatban a pasiját, mondta, hogy nem, ezért írtam neki Facebook-on, hogy lenne-e kedve átbeszélni a pénzügyeivel kapcsolatos dolgokat, erre visszaírt, hogy figyelj, pénzügy mesterszakot végeztem az egyetemen, 6 éve dolgozom pénzügyi területen, szerintem nem szorulok a segítségedre ezen a területen.

Minden mesterszakos ennyire nagyra van magával? Mintha egy ilyen büfészakot olyan nehéz lenne elvégezni 😂

2023. márc. 7. 11:15
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

#19 "Neked van egyébként, Kérdező?"

A kérdező valószínűleg valamelyik "pénzügyi tanácsadó" cégnek a belső "tanfolyamát" végezte el, ami kb. abból áll, hogy be kell nyalni a hitelkínálatukat, és meg kell tanulniuk azt rátukmálni az ügyfelekre akkor is, ha rohadtul nem szeretné.

Tapasztalataim alapján azok, akik magukat pénzügyi tanácsadóknak nevezik, 90%-ban sem a pénzügyekhez nem értenek, sem a tanácsadáshoz. Aki meg ért hozzá, az nem egy pénzügyesnél fog bepróbálkozni, hogy tanácsot adjon. :D

Velem is történt hasonló. Akkor már informatikusként dolgoztam 5 éve, erre megtalált egy magát szakembernek gondoló egyén, hogy ő megtanít az internet használatára. Mondta ezt úgy, hogy a közösségi oldalakon a legalapvetőbb biztonsági alapelveket sem tartotta be. Természetesen vérig volt sértve, amikor nem tartottam igényt a "segítségére".

2023. márc. 14. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!