Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Minden mesterszakot végzett...

Minden mesterszakot végzett ember ilyen bunkó?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el dolgozni pénzügyi tanácsadóként, és potenciális ügyfeleket kell keresnem. Megkérdeztem az egyik lány barátomat, hogy zavarná-e ha megkeresném ezzel kapcsolatban a pasiját, mondta, hogy nem, ezért írtam neki Facebook-on, hogy lenne-e kedve átbeszélni a pénzügyeivel kapcsolatos dolgokat, erre visszaírt, hogy figyelj, pénzügy mesterszakot végeztem az egyetemen, 6 éve dolgozom pénzügyi területen, szerintem nem szorulok a segítségedre ezen a területen.

Minden mesterszakos ennyire nagyra van magával? Mintha egy ilyen büfészakot olyan nehéz lenne elvégezni 😂

2023. márc. 7. 11:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ebbe mi a bunkóság? Jelezte hogy tanulta.

Amúgy a házalásnál, hideg hívásoknál azért nem mindegy hogy kommunikálsz, meg nagy többségébe nem mindig releváns potenciális ügyfelet keresnek meg az ilyen szakmákba dolgozók. Én nem irigylem azokat akik hideg hívással kell tölteniük a munkanapjukat. És megmondom őszintén én a hideg hívásokat nem tartom megfelelő marketingnek se a gerilla marketinget. Az ilyen házalós rátukmálós módszerek szerintem nagyon neccesek és szerintem elavultak is,nem utolsó sorban irreleváns hívásnál meg idegesítőek. Harmadrészt meg az adatvédelmi dolgokra is oda kéne figyelned, így nem kereshetnél random senkit.

2023. márc. 7. 11:44
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Megérezte, h kéne neked a pénze. Gondolom valami bullshit dologra akarnád rábeszélni, igaza van, h lerázott. Ez a pénzügyi tanácsadás hasonló szinten mozog, mint az MLM.
2023. márc. 7. 12:02
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát, az már kiderült, hogy Te nagyon sz*r tanácsadó leszel. Így nem lehet, hogy magadra veszel mindent, nem bírod a visszautasítást, és itt köpködsz.

A világon semmi bunkóság nem volt a megjegyzésében, és teljesen érthetően magyarázta el, miért nincs szükséged a házaló tevékenységedre. Persze, most én is bunkó vagyok, de én is csináltam ezt a sz*rt, tudom miről szó ez a munka.

2023. márc. 7. 12:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem volt veled bunkó, - nyílt lapokkal, tapintatosan kezelte az erőszakos nyomulásodat! Nem mindenki rendez egy ilyen típusú nyomulást ilyen higgadtan! -Valójában nem ő volt a bunkó veled!
2023. márc. 7. 12:44
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Most én is kérdezzem meg, hogy minden magát pénzügyi tanácsadónak tituláló ember tolakodó bunkó?
2023. márc. 7. 15:12
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg semmi bunkóság nem volt abban, amit írt/mondott. Te voltál az, aki belepofátlankodtál a magánszférájába, és egy pénzügyet végzett ember valóban nem szorul egy "pénzügyi tanácsadó" segítségére.
2023. márc. 7. 15:14
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly engem is megtalált egy "pénzügyi tanácsadó". Szégyellem, de mivel egyébként régebben bejött a csaj, hosszas unszolására belementem, hogy megpróbáljon tanácsot adni. Bár mondtam neki, hogy szerintem nem fog tudni mást mondnai, mint amit én magam is tudok. És lám, tényleg nem tudott.
2023. márc. 8. 12:43
 18/21 anonim ***** válasza:
51%
Ez tuti troll.
2023. márc. 13. 17:58
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként érdekes módon még egy pszichológus sem támadott le, hogy "helló, akarsz életvezetési tanácsokat?", egy dietetikus sem kérdezte meg, hogy "szia, nem akarsz lefogyni pár kilót?", fogorvos ismerősöm se ír rám, hogy "hallod, gondolkoztál már azon, hogy szabályoztasd a fogaid?", de még a taxis ismerősöm se kérdez meg, hogy "hellószia nem szeretnéd, hogy elvigyelek valahová?"

Tudod, miért? Mert ezek igazi szakemberek. Akiket megkeresik az ügyfeleik, ha szükségük van a szolgáltatásra. Hirdetik magukat, tematikus oldalakon, aki akar, az rákeres, aki akar, az kapcsolatba lép velük, olyanok, akiknek szükségük van erre, nem az van, hogy ők házalnak az ügyfeleknél, hogy "hé, nem szeretnéd felújítani a fürdőszobád? Tök jól burkolok!"

HA igazi a kérdés, akkor az ismerősöd még udvarias is volt. Én az ilyen üzenetek küldőit kérés nélkül tiltom, ha telefonon keresnek, rájuk rakom, és a szám onnantól tiltólistás. Egy darabig szórakoztam azzal, hogy az MLM-es nyomorultaknak elmagyaráztam, hogy csóró vagyok, mint a szar, de mivel mostanra szociálisan annyira kiégtem, hogy a taxit is e-mailben rendelem, nem maradt erre energiám, csak rárakom, és tiltás. Te legalább kaptál egy választ. Ami egyébként szerintem még nem is hanzik bunkón, vagy úgy, mintha nagyra lenne az illető magával, pedig nekem sincs se mester, se semmilyen diplomám. Neked van egyébként, Kérdező?

2023. márc. 13. 18:08
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
#19 pontosan. Én tanfolyamokat szervezek cégeknek, de megvannak a megfelelő platformok,ahol hirdetjük magunkat, és az ügyfelek fel tudják venni velünk a kapcsolatot, HA akarják. Ők érzik, hogy mire van szükségük. Néha küldök egy kör emailt több embernek (szigorúan céges email címekre),ha mondjuk valami különleges ajánlatunk van. Akinek igénye van rá,az fel tud iratkozni hírlevélre is. Telefonon senkit sem zaklatok.
2023. márc. 14. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!