Arról kell prezentációt csinálnunk hogy miért szeretünk azon a munkahelyen dolgozni és mit adott nekünk. Szerintetek jó vagy rossz ötlet?
Gyakornok vagyok egy multinál és kineveztek egy nagyon szorgos embert a felettesünknek aki figyeli minden tevékenységünket és most olyan ötletet talált ki hogy a gyakornokok csináljanak egy prezentációt arról hogy miért is szeretünk azon a munkahelyen dolgozni és mit adott nekünk a munkahely,miben tudnánk fejlődni stb.
Amikor korábban volt egy egy ötletünk hogy milyen munkafolyamatot szeretnénk megtanulni akkor leszavazták hogy nincs rá idő és ember aki megtanítaná.
Szerintetek jó vagy rossz ötlet ilyenekről kötelező prezentációt kérni a gyakornokoktól?
Bármennyire is szerettem valamelyik munkahelyemet,ezt a feladatot tuti baromságnak tartottam volna. Valaki nagyon vágyik az ego simire... Aztán mint valami statisztika, kiadják, hogy "nálunk a gyakornokok 100%-a elégedett,mert.."- és itt felsorolják, amiket leírtok.
Amit korábban leszavaztak nálatok, annak több értelme lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!