Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Orvosi alkalmassági után...

Orvosi alkalmassági után meggondolhatja magát a munkáltató?

Figyelt kérdés

Új munkahelyre jelentkeztem, és a héten intéztem az orvosit, viszont csak 3 hónapra adta meg, illetve max 10 kilót emelhetnék. Van egy enyhébb köldöksérvem, de ez nekem sosem volt rendben, szinte születésemtől , nem olyan szép, mert állítólag elfertőzték. Doki most ebbe kötött bele, és mivel az epém miatt amúgyis megyek ultrahangra, így ezt is meg kell nézetnem, és ha olyan, akkor sebésszel beszélni.

Hétfőn kezdek, de tartok tőle, hogy esetleg viszakoznak, mert ugyan nagy fém alkatrészeket kell CNC gépen megmunkálni, de azokat kézzel nem is tudnám, csak daruval, amire van papírom, de teherközözőim meg csak a volt cégem területén érvényes, ott csinálta a biztonságis, ezért személyzetis meg is jegyezte, hogy akkor majd elküldenek tanfolyamra, addig nem daruzhatok. A köldökömmel eddig egy doki sem foglalkozott az éves alkalmasságin, így nem tudom mi ez az új módi, pedig már elmúltam 40 éves, tehát már páron túlvagyok.

2023. márc. 4. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Próbaidő alatt indoklás nélkül kirúghatnak.
2023. márc. 4. 22:39
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
Nem neked valo az a munka, sajnalom
2023. márc. 5. 01:41
 3/3 anonim ***** válasza:
82%
Igen
2023. márc. 5. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!