Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak a munkahelyen...

Mit csináljak a munkahelyen hogy ne érezzem azt hogy feleslegesen cseszem el az időmet, meg az összes napom?

Figyelt kérdés

Diplomàs munkakör számvitel, nem könnyen találok másik munkát, örülök ha van egy ami szo szo fizet is. Egyedül albérletben.

De amig dolgozom (napi 8)értelemszeruen semmilyen magánéletem nincs, nem is fejlődök jelenleg sehova, és egész nap számolgatom, ellenőrzöm, strukturálom, nyilvantartom a cégnek a sz.rjait. (mondjuk ezért tanulni is felesleges volt, pár csipp csupp zh is jobban megizzasztott agyilag, mint bármelyik munkahely, a vizsgákról nem is beszélve

Szóval úgy keĺl elképzelni a napjaim mintha egész nap számolgatnék a cég érdekében, mintha én ki lennék kapcsolva, addig semmilyen életem nincs, semmi màst nem tudok csinálni, nem tanulok nem haladok szociális kapcsolatok is zero(a kollegák nekem senkik), a nyelvismeretem is csak kopik, a munkám vmi alja szint(nélkülem nem mennének csődbe se) és igy telik el napi 8-9 órám, az életem java része!!

Megoldható lenne szerintem akár szakmába vágó tanulás munkahelyen online, vagy kiegészítò plusz szakképzetség, plusz diploma levelezőn, talán nyelvtanulás is, de nincs meg mibe fogjak bele aminek valóban lenne értelme, mert ha plusz szakképzettséggel ugyanott maradok hogy napi 8 ban kínlódom az értelmetlen(!!)munkavégzés miatt, akkor nem tudom mit érdemes egyáltalán tanulni is.

Vagy mibr adjak energiát hogy munka mellett kipréselem magamból?

Napi 8ban semmi èrtelme ezért még élni sem hogy számolgassak, azután otthon vacsi furdes alvás tanulás alatt elalszom, tehát szabadidőben ejszaka alszok nem tudok se Élni se Tanulni.

Hétvége meg takaritas stb

Az egész életem a munka miatt értelmetlen!

#napi 8 óra értelmetlen élet
2023. márc. 2. 07:45
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Én azt látom hogy kapacitás van benne önfejlesztésre is.

Csak nem tudom hova fejlődjek mit tanuljak mivel használjam ki a munkahelyet.

Szakmailag támogatnának is(elengednek levelezőre is ha bevágnám azt h ssc t szeretnék), online is megengednének szerintem heti pár óra előadáson is résztvételt.

Egy rakat minden megvalósítható lenne munkahelyen amit meg us engednének.

De az ssc hez kevés az infom pl, hogy megtérülne e az a 1.5 millio ha belefektetem.plusz utazási klts.

2023. márc. 3. 09:55
 32/36 Kései Sirató ***** válasza:
Nem jó az önismereted, ha nem tudod, hogy igazán mit is szeretnél. Ebben egy pszichológus tudna segíteni.
2023. márc. 3. 10:39
 33/36 A kérdező kommentje:
Sok pénzt.
2023. márc. 3. 12:03
 34/36 anonim ***** válasza:
Hidd el van nállad aki sokkal durvább munkaköre van neked a délutánjaid szabadok.Én voltam olyan munkahelyen hogy reggeltől estig dolgoztam heti egy szabadnappal 12órát lehúztam szóval a te munkaköröd elég laza.
2023. márc. 16. 14:30
 35/36 A kérdező kommentje:

Nem szabadok a délutánjaim.

Vacsi fürdés alvás. Ennyi fér bele. Tanulni meg erőm sincs éjszaka. 5-30 kor kell kelnem, este olyan 17:30 ra vagyok otthon.

Es 21 körül alszom hogy legalább 8 órát aludjak. Van időm postára meg kaját venni este.

Semmi életem nincs és meg sem fizetnek.

2023. márc. 16. 14:46
 36/36 anonim ***** válasza:
Figyelj én este 10-11kor végeztem és utánna mentem haza.se délelőtjeim sem a délutánjaim nem voltak szabadok.te már fél6ra otthon vagy.
2023. márc. 16. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!