Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak a munkahelyen...

Mit csináljak a munkahelyen hogy ne érezzem azt hogy feleslegesen cseszem el az időmet, meg az összes napom?

Figyelt kérdés

Diplomàs munkakör számvitel, nem könnyen találok másik munkát, örülök ha van egy ami szo szo fizet is. Egyedül albérletben.

De amig dolgozom (napi 8)értelemszeruen semmilyen magánéletem nincs, nem is fejlődök jelenleg sehova, és egész nap számolgatom, ellenőrzöm, strukturálom, nyilvantartom a cégnek a sz.rjait. (mondjuk ezért tanulni is felesleges volt, pár csipp csupp zh is jobban megizzasztott agyilag, mint bármelyik munkahely, a vizsgákról nem is beszélve

Szóval úgy keĺl elképzelni a napjaim mintha egész nap számolgatnék a cég érdekében, mintha én ki lennék kapcsolva, addig semmilyen életem nincs, semmi màst nem tudok csinálni, nem tanulok nem haladok szociális kapcsolatok is zero(a kollegák nekem senkik), a nyelvismeretem is csak kopik, a munkám vmi alja szint(nélkülem nem mennének csődbe se) és igy telik el napi 8-9 órám, az életem java része!!

Megoldható lenne szerintem akár szakmába vágó tanulás munkahelyen online, vagy kiegészítò plusz szakképzetség, plusz diploma levelezőn, talán nyelvtanulás is, de nincs meg mibe fogjak bele aminek valóban lenne értelme, mert ha plusz szakképzettséggel ugyanott maradok hogy napi 8 ban kínlódom az értelmetlen(!!)munkavégzés miatt, akkor nem tudom mit érdemes egyáltalán tanulni is.

Vagy mibr adjak energiát hogy munka mellett kipréselem magamból?

Napi 8ban semmi èrtelme ezért még élni sem hogy számolgassak, azután otthon vacsi furdes alvás tanulás alatt elalszom, tehát szabadidőben ejszaka alszok nem tudok se Élni se Tanulni.

Hétvége meg takaritas stb

Az egész életem a munka miatt értelmetlen!

#napi 8 óra értelmetlen élet
2023. márc. 2. 07:45
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
94%
Ez minden munkahelyen így van, ha esetleg tudsz angolul próbálj meg egy ssc-t, nálunk ennél kicsit szabadab a légkör.
2023. márc. 2. 08:47
 12/36 anonim ***** válasza:
79%
Én is úgy gondolom szakemberi segítségedre van szükséged.
2023. márc. 2. 08:48
 13/36 A kérdező kommentje:

Azon agyaltam én is az ssc-n

Hogy nekimenjek e.

Kiírtam egy kérdést hogy mely munkahelyekre számítana

Semmi válasz hogy lenne e értelme:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb..

2023. márc. 2. 08:59
 14/36 A kérdező kommentje:

4 féléves.

Amit első blikkre megláttam, egy félév 350.000 Ft

Azaz durván 1.5 millio a képzés nekem..

Nem kifizetni lenne a baj, hanem visszajönne e..

2023. márc. 2. 09:01
 15/36 Kései Sirató ***** válasza:
69%

Ha voltál pénzügyi vezető, akkor miért nem maradtál ott? Miért vagy sima könyvelő?

Kicsit nehezen hihető a sztorid, úgy ahogy van, kamunak tűnik.

HA úgy érzed nincs értelme, akkor mért nem valami olyant csinálsz , aminek van? Mármint szerinted.

2023. márc. 2. 09:04
 16/36 A kérdező kommentje:

Nem könyvelő vagyok. Azt a pàlyát kihagytam. Azt végképp nem akarom. Kerülöm.

Pénzügyi vezető úgy voltam hogy mellette tolmàcs

A cégnek külföldi megrendelői voltak, ez volt a fő tevékenysége, mellette magyar kiskereskedelmi egységei is voltak, melyek számlazwsát is ellenőriztem de alapvetoen a külföldiek voltak a "kezemben" és ez volt a cég alap értelme is.

Aztán a külföldiekkel az újévi tárgyalásokon az árakról(ahol nekem kellett tolmácsolni)a vezetők nem egyeztek meg. Felbontották a szerződéseket.

Ezéltal a cég nagy szazalékàt megszüntették. Leépítés volt.

Csak a magyar kiskereskedelmi egyégeket tartották meg azt meg félkézzel tudta vinni a főnök felesége is (ő is pénzugyes)a nagy cégek nagy megrendelők külföld megszűnésével nekem is felmondtak.

Aztan persze hogx akkor hagyott el a párom is.

Akkor kimentem a p.csába itthon hagytam mindent. Akkor lettem táncos kint. És végigittam az agyam minden nap:D

Na annak tényleg volt értelme is:D

2023. márc. 2. 09:10
 17/36 anonim ***** válasza:
94%

Hallod, ez szóról szóra mintha én írtam volna 🤣

Minden eddigi munkahelyemen kb ugyanezt éreztem, kivéve egy hotelt, ahol helyettes szobalány voltam, lájtos volt ott a meló, jó a közösség, olyan volt, mintha nyaralni jártam volna be, de a munkát is megcsináltam szívesen, mert nem terhelt le nagyon, köztes időben meg beültem valamelyik szobába tanulni. Imádtam :)

2023. márc. 2. 09:46
 18/36 anonim válasza:
93%

ÉN PONT ugyanezzel a problémakörrel mentem pszichomókushoz.

Kaptam Xanaxot, azt mondta vegyek be napi kettőt. Csá. Megköszöntem.

Soha egyet se vettem be.

2023. márc. 2. 12:30
 19/36 A kérdező kommentje:

En meg ma már kétszer buktam le hogy telefonozom a munkahelyen munka helyett.

Semmi motovációm ezekhez az eget rengető sorsdöntő világmegváltó Armageddon szintű feladatokhoz, mint pl hogy keressek meg egy számlát.

2023. márc. 2. 12:53
 20/36 anonim ***** válasza:
95%

Az alapprobléma ott kezdődik, hogy képes vagy olyan helyen eltölteni heti öt alkalommal nyolc órát, amelyik nem érdekel, amit nem szeretsz.

A másik a szemléleteddel van!

Az a probléma a szemléleteddel, hogy abban a tévképzetben élsz, hogy eldöntheted, hogy az elvégzett munkádból mi értelmes és mi nem.

Nem te döntöd el, - úgy pedig végképp nem, hogy ezért fizetést is kapsz.

2023. márc. 2. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!