Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért jó egy kollégának az,...

Miért jó egy kollégának az, hogy azt nézi ki mennyi időt tölt munkával az irodában?

Figyelt kérdés
Rendszeresen beszól bárkinek az irodából, hogyha nem dolgozza le az ebédszünetét pedig nem főnökünk. Felírja, hogy mikor ment ki valaki cigizni, mennyi időre. Volt már arra is példa, hogy hívta a főnököt egyből titokban, hogy valaki hamarabb hazament, vagy hogy már csak játszott a gépén. A főnök nem igazán foglalkozik vele, neki az a lényeg, hogy a munka kész legyen. Valamilyen szabály kell szerintem is, de miért kell ennyire foglalkozni más dolgával? Ha a főnöknek nem tetszik kirúgja és kész, miért kell az irodai hangulatot folyamatosan mérgezni ezekkel? Miért jó ez ilyenkor ennek az embernek?

2023. márc. 1. 20:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Próbálja felnyalni magát.
2023. márc. 1. 21:35
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Mindenbol vannak ilyenek.. suliba is volt aki ugy kezdte, h tanarur "ellenorizzuk le a hazit mert sokat foglalkoztam vele" (tudta h kb senki se csinalta meg). Sose ertettem miert jo ezeknek h mindenki utalja oket..
2023. márc. 1. 22:17
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Szeretnék uralkodni, sakkban tartani másokat. Önjelölt főnök! Valahogy jól helyre kellene tenni az ilyet.
2023. márc. 1. 22:55
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

A legtöbb munkahelyen van tégla, és van köztük aki látványosan figyeli a többieket, hogy aztán jelentsen a felettesnek.

Ocsmány dolog.

2023. márc. 1. 22:58
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Mi az ilyet levegonek nezzuk, nem segitunk neki, nem spanolunk vele. Ha odajon arebbmegyunk meg ilyesmi. Altalaba valtoztat vagy felmond
2023. márc. 1. 22:59
 6/12 anonim ***** válasza:
38%
Miért kell lógni?
2023. márc. 1. 23:43
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk az ilyeneket kivágják, mint cicát kakilni.
2023. márc. 2. 00:50
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

Fogjatok össze ellene,leírás alapján nem rokon,barát,csókos hogy érinthetetlen lenne.Rendszeresen hozzátok fel együtt a főnöknek hogy nem tudtok rendesen dolgozni mert rombolja a légkört,csapatmunkàt.Próbàljàtok kitúrni,ha valamit hibáz vagy nem csinál basztassátok mindannyian,érezze a törődést.

Közben csökkentsétek az ilyen "lógásokat" hogy ne talàljon rajtatok fogàst.

2023. márc. 2. 07:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ember azt gondolná, hogy az ilyet nem szeretik egy munkahelyen, meg mindenki utálja. De sajnos nem. Én láttam már, hogy többen is egy húron pendülnek vele, meg társulnak hozzá mások fúrásában.
2023. márc. 2. 07:56
 10/12 anonim ***** válasza:
cool story bro
2023. márc. 2. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!