Kollega távollétében lecserélt irodazárról mi a véleményetek-úgy hogy a kollegának még cuccai vannak benn?
Kollegát átköltöztetik másik irodába, ámde sok cucca van. Azt mondják neki, ráér a pakolással.
És egyik nap arra megy be reggel hogy pakolna ámde a zár előző nap „véletlenül“ le lett cserélve. És még csomó cucca (köztük személyes cucca) is van benn.
Ráér a pakolásra állítólag de azért a zárat nagy hirtelen munkaidő után lecserélték.
Mert olyan sürgős volt, biztos.
és persze kulcsot az új zárhoz már nem kap, elvégre az már „nem az ő“ irodája..
Mit gondoltok erről a viselkedésről?
és vajon miért lett lecserélve a zár? hogy a kollega soha többet ne tudjon oda bemenni? vagy mégis miért? de miért menne be majdan ha ő már nem is onnan dolgozik?
Kicsit olyna ez mintha azt feltételeznék hogy a kollega úgyis lopni fog (majd attól aki bekerül a megüresedett helyre) és jóelőre elvesszük a lehetőséget... én ezt látom bele.
"Szerintem totál normális zárat cserélni abban a pillanatban, ha adott szemelynek már nincs köze adott irodához+"
érdekes ebben az irodában még az a 30 éves zár van amit anno a házgyár betett... sose cserélték le pedig egykét ember megfordult itt. most jön egy új ember, és azonnal csere. 30 évig meg jó volt. miért nem cserélték le akkor, akkor is, amikor a most távozott enber oda bekerült?
"Lehet, keresnék is a cégen 1-2 elveszett vagyontárgyat."
erre megvan a válaszuk, már meg is kaptam bármi személyes tárgy amit behozok csak saját felelősségre hozható be.
ők mossák kezeiket.
"A bizalom hiányát gondolom megjelenni."
Hát én is!! csak hát ugye ha bizalmi gondjuk van akkor hívjanak be, terítsék ki a lapokat mutassák be a bizonyítékokat (mert anélkül semmis az egész...) és akkor van miről beszélni.
korrekt felek közt nem így néz ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!