Létezik ilyen HR-es trükk?
Hogy ugyanolyan pozícióba jelentkeztem egy nagy multihoz, mint amiben az előző helyen dolgoztam.
És elkezdtek kérdezgetni az interjún az előző munkahelyen milyen folyamatokat hogyan oldottunk meg, hány fő, ki mivel foglalkozott, mit hogyan tárolunk stb.
Ezek lehetnek olyan kérdések, amivel csak azt vizsgálják, hogy mennyire tartom meg az előző munkahelyem "titkait"?
Vagy ezeket mindenhol felteszik és tényleg érdekli őket?
Elbuktam egy interjút, elvileg minden klappolt, végzettségben, tapasztalatban és szimpátiában is mindenkinél jobb voltam azt mondták, mégsem választottak ki. De azt nem mondták, hogy miért nem.
Egyes, mindjárt téged tiltalak, de még az internetről is.
Normális válaszokat várok, mert nem tudom mire vélni most ezt a helyzetet viszonylag pályakezdőként. Arra lennék kíváncsi, hogy legközelebb mit szabad és mit nem.
Igen, valóban teszteltek.
Én kitérő választ adtam volna, hogy engem vizsgáljanak, ne az előző munkahelyemet. Semmi köze a HR-esnek azokhoz a kérdésekhez, amiket feltett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!