Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Éjszakázást mennyire lehet...

Éjszakázást mennyire lehet megszokni?

Figyelt kérdés
Normális ha éjszakás héten , egyfajta másnapos érzésem van mint aki jól benyomott előző este. Szédülök , illetve a szívem is össze-vissza ver időnként. Ez fog idővel változni? vagy inkább keressek nappali munkát.

2023. febr. 26. 21:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy, évek múlva sem lehet teljesen megszokni.

Másnap kómás vagy mint aki hajnalig bulizott, ivott. Hazamenet alszol elfelé, és ha kocsival mész haza, messze laksz akkor nagyon nehéz ébernek maradni.

2023. febr. 26. 23:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak az első nap rossz, mert olyankor nem tudok előtte aludni, hiába is próbálom, utána már nincs vele gondom.
2023. febr. 27. 00:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Borzasztó.12 òrás èjszakai szolgálataim vannak,a vasùtnàl forgalmat irányítok. 130 kilométerre lakom a munkahelyemtől...3 òra ùt oda,3 vissza.Gyakorlatilag nincs időm mellette semmire,mert másnapra teljesen K.o vagyok,utána meg lehet menni nappalra.
2023. febr. 27. 11:19
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 Én pont hasonló miatt váltok most munkahelyet, mert sok a 12 órás folyamatos. Igaz egyik héten csak 2 napot mentem, viszont a következőn meg 5-öt. 2 hét nappal, 2 hét éjjel Egyáltalán nem volt kedvem semmihez, és a háztarás is összecsapott a fejem felett már. Inkább a 3 műszak 8 órában, mint a 12 órás, ráadásul ezt még végig is kellett állnom.
2023. febr. 27. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!