Éjszakázást mennyire lehet megszokni?
Figyelt kérdés
Normális ha éjszakás héten , egyfajta másnapos érzésem van mint aki jól benyomott előző este. Szédülök , illetve a szívem is össze-vissza ver időnként. Ez fog idővel változni? vagy inkább keressek nappali munkát.2023. febr. 26. 21:42
11/14 anonim válasza:
Sehogy, évek múlva sem lehet teljesen megszokni.
Másnap kómás vagy mint aki hajnalig bulizott, ivott. Hazamenet alszol elfelé, és ha kocsival mész haza, messze laksz akkor nagyon nehéz ébernek maradni.
12/14 anonim válasza:
Nekem csak az első nap rossz, mert olyankor nem tudok előtte aludni, hiába is próbálom, utána már nincs vele gondom.
13/14 anonim válasza:
Borzasztó.12 òrás èjszakai szolgálataim vannak,a vasùtnàl forgalmat irányítok. 130 kilométerre lakom a munkahelyemtől...3 òra ùt oda,3 vissza.Gyakorlatilag nincs időm mellette semmire,mert másnapra teljesen K.o vagyok,utána meg lehet menni nappalra.
14/14 anonim válasza:
#13 Én pont hasonló miatt váltok most munkahelyet, mert sok a 12 órás folyamatos. Igaz egyik héten csak 2 napot mentem, viszont a következőn meg 5-öt. 2 hét nappal, 2 hét éjjel Egyáltalán nem volt kedvem semmihez, és a háztarás is összecsapott a fejem felett már. Inkább a 3 műszak 8 órában, mint a 12 órás, ráadásul ezt még végig is kellett állnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!