Nehéz fizikai munka/ segédmunka és az éjszakázás egy idő után meglátszik az ember arcán?
Láttam pár embert akik egész felnőtt életük során vagy gyári munkát végeztek vagy más nehezebb munkát és sok sok évvel idősebbnek néztek ki a koruknál.
Vajon a nehéz fizikai munkák/segédmunkák és a sok éjszakázás meglátszik az emberen egy idő után?
Ezt a hülye kérdést...
Egy hosszútávfutón látszik, hogy hosszútávfutó?
Igen látszik.
Ha valaki a testét kínozza, akkor az meglátszik.
Ha ez fáj nekik, akkor menjenek és csinálják ugyanazt :).
Tudod te mekkora szopás volt az egyetem semmi támogatással? Az állam is alig ad valamit hiába vagy a top 10 ben az egyetemen.. Ha fáj nekik, hogy a tanultabb ember jobban keres, akkor menjen és képezze magát.
Nem kell ennyire feketén és fehéren látni ezt..
Meglátszik a fizikai munka, lábuk feldagad a sok állástól, rengeteg eü gondjuk lesz 10-20 év alatt.
igen az ész nem veti fel őket van olyan állat aki két cementes zsákot vitt amíg a főnök látta az meg arra verte...elment a főnök meg a belét kiokadta
villanyszerelő amíg a főnök kinnt megállás nélkül nyomta a véső gépnek amíg el nem füstölt nyáron 41 fok melegben a napon, persze a gép miatt jól le lett b.szva a kutyát nem érdekelte hogy amúgy ott sül meg élve
hát ez ilyen, aki nem tanult óriásit szív utána
mi az klímás irodából röhögtünk
7
Nem írtam egy szóval sem, hogy fáj nekik. Bár, nyílván van olyan akinek nem volt lehetősége egyetemre menni és ezért csinálja ezt.
Az egészségügyben nem értek veled egyet, mert aki irodákban dolgozik azoknak úgyan annyi baja lehet. Pl:mozgás szegény életmód. Ráadásul,mind ehez nagyban hozzájárul a genetika. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!