Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szokás a munkahelyeden nőnapot...

Szokás a munkahelyeden nőnapot köszönteni?

Figyelt kérdés

2023. febr. 26. 13:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én is nagyon elavultnak érzem és nem is szeretem. Emlékszem még általános iskolában és gimnáziumban is divat volt, hogy a fiúk gondoltak a lányokra, de már akkor se láttam értelmét. Aki pedig ide keveri az egyenjogúságot, annak figyelmébe ajánlom az internetet, hogy nézzen utána mennyire egyenjogúak a nők manapság is! #6 Biztos tisztában vagy vele, hogy a nők és a férfiak fizuja között mekkora szakadék tátong, de téged csak a férfi nap érdekel..
2023. febr. 26. 21:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Van, ahol iigen, van, ahol nem. Szívás ott szokott lenni, ha 1, max. 2 pasi van a 20 nő közelében...
2023. febr. 26. 21:15
 13/13 anonim ***** válasza:
#4 Ad1, ugyanezt megkapom a férfi kollégiámtól, sőt van hogy mérföldekkel kedvesebbek mint némelyik "hölgy". A normális viselkedés nem csak a nőkre jellemző jobb helyeken. Ad2, szerintem a normális bánásmódot minden nap viszonozni és időnként honorálni kéne, például egymás meghívása egy kávéra szünetben, vagy közösen beülni egy sörre munka után. Elég szomorú, ha egyesek azt hiszik, hogy ezt csak évente 1x kell megköszönni, és akkor is csak a populáció felének.
2023. febr. 26. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!