Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Köteles vagyok bármi módon...

Köteles vagyok bármi módon (email, telefon) a másfél éve otthagyott régi munkahelyem (főnöki) megkereséseire? Nem úgy van hogy válaszolok neki, ha úri kedvem úgy tartja?

Figyelt kérdés
2023. febr. 26. 11:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

" hogy emberileg mi várható el."

emberileg mi várható el tőlem egy olyan szemnétláda irányába aki átvert becsapott meglopott hazudott nekem? Emberileg? Egy ökölcsapás a pofájába tiszta erőből mondjuk?

2023. febr. 26. 12:08
 12/20 anonim ***** válasza:
34%

Igazad van, a szemét főnök semmit sem érdemel. Szívjon csak kicsit.

Te is szívtál amikor időben nem fizetett és stb... érted?

Teljesen igazad van!

Az ilyen rohadékoknak emberileg semmit, a sok erkölcsös madárkának meg kívánok ilyen munkahelyet.

2023. febr. 26. 12:28
 13/20 anonim ***** válasza:
45%
Nem, nem csak alkalmazott vagy, de egy Csinovnyiknak ezt képtelenség elmagyarázni.
2023. febr. 26. 12:35
 14/20 anonim ***** válasza:
32%

"Az ilyen rohadékoknak emberileg semmit, a sok erkölcsös madárkának meg kívánok ilyen munkahelyet.'

. Olyan munkahelyed van, amilyenben dolgozol. Ennyi.

2023. febr. 26. 12:36
 15/20 anonim ***** válasza:

"emberileg mi várható el tőlem egy olyan szemnétláda irányába aki átvert becsapott meglopott hazudott nekem? Emberileg?"

. Az, hogy még ilyen helyzetben is ember maradsz.

És magabiztos. Mert nézz szembe a valósággal: azért nem veszed fel a telefont, mert rettegsz. Másfél év után. Érted? Hogy lehet így élni?

Ha tényleg olyan asszertív lennél, mint amennyire próbálod magad beállítani, akkor semmi gondod nem lenne.

2023. febr. 26. 12:39
 16/20 A kérdező kommentje:

"azért nem veszed fel a telefont, "

ezt ezennel meg is oldottam filterbe tettem a számát így hívhat bármikor, még csak tudomást se szerzek a hívásról mert a filter azonnal dobja a hívást + hívásnaplóban se jelenik meg.

2023. febr. 26. 12:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Alapítványi iskola újabb fejezete.
2023. febr. 26. 13:50
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg inkább a fűt fát ígérek, csak jussak a nunihoz, aztán dobom a luvnyát című dráma újabb felvonása ez.
2023. febr. 26. 16:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Én a helyedben reagálnék. Lehet, hogy most fedezték fel valaminek a hiányát, és úgy gondolják, te loptad el. És a főnök arról akar tájékoztatni, hogy hamarosan egy bírósági vádlottidézés landol a postaládádban, hacsak nem perkálsz neki peren kívül. 😮
2023. febr. 26. 18:18
 20/20 anonim ***** válasza:

10-es: de akkor meg miért teszed fel itt a kérdés ha elmondásod szerint nem érdekel? Hogy verhesd a nyálad, milyen fasza gyerek vagy, hogy lexarod a volt főnököd?

7-essel értek egyet, éretlen vagy.

Pedig még simogathatnád is a sérült egódat, hogy te udvariasan válaszoltál a hívására és udvariasan megmondtad neki, hogy sajnálod, de már nem emlékszel arra a dologra, amiről érdeklődik. Ha pedig mégis vissza akar hívni, akkor lenne csak kánaán, felülhetnél a magas lóra, és elmondhatnád neki, amit a 10-es válaszodban írtál. :-P

2023. febr. 26. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!