Köteles vagyok bármi módon (email, telefon) a másfél éve otthagyott régi munkahelyem (főnöki) megkereséseire? Nem úgy van hogy válaszolok neki, ha úri kedvem úgy tartja?
" hogy emberileg mi várható el."
emberileg mi várható el tőlem egy olyan szemnétláda irányába aki átvert becsapott meglopott hazudott nekem? Emberileg? Egy ökölcsapás a pofájába tiszta erőből mondjuk?
Igazad van, a szemét főnök semmit sem érdemel. Szívjon csak kicsit.
Te is szívtál amikor időben nem fizetett és stb... érted?
Teljesen igazad van!
Az ilyen rohadékoknak emberileg semmit, a sok erkölcsös madárkának meg kívánok ilyen munkahelyet.
"Az ilyen rohadékoknak emberileg semmit, a sok erkölcsös madárkának meg kívánok ilyen munkahelyet.'
. Olyan munkahelyed van, amilyenben dolgozol. Ennyi.
"emberileg mi várható el tőlem egy olyan szemnétláda irányába aki átvert becsapott meglopott hazudott nekem? Emberileg?"
. Az, hogy még ilyen helyzetben is ember maradsz.
És magabiztos. Mert nézz szembe a valósággal: azért nem veszed fel a telefont, mert rettegsz. Másfél év után. Érted? Hogy lehet így élni?
Ha tényleg olyan asszertív lennél, mint amennyire próbálod magad beállítani, akkor semmi gondod nem lenne.
"azért nem veszed fel a telefont, "
ezt ezennel meg is oldottam filterbe tettem a számát így hívhat bármikor, még csak tudomást se szerzek a hívásról mert a filter azonnal dobja a hívást + hívásnaplóban se jelenik meg.
10-es: de akkor meg miért teszed fel itt a kérdés ha elmondásod szerint nem érdekel? Hogy verhesd a nyálad, milyen fasza gyerek vagy, hogy lexarod a volt főnököd?
7-essel értek egyet, éretlen vagy.
Pedig még simogathatnád is a sérült egódat, hogy te udvariasan válaszoltál a hívására és udvariasan megmondtad neki, hogy sajnálod, de már nem emlékszel arra a dologra, amiről érdeklődik. Ha pedig mégis vissza akar hívni, akkor lenne csak kánaán, felülhetnél a magas lóra, és elmondhatnád neki, amit a 10-es válaszodban írtál. :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!