Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bajom lehet belőle,nem rúgnána...

Bajom lehet belőle,nem rúgnának ki érte?Szerelemről van szó.N

Figyelt kérdés
Halálosan bele szerettem egy távoli kollégámba,arra gondoltam amikor végez megvárnám a munkahelyünk környékén és szerelmet vallanék neki.A probléma,hogy a férfi nagyon nem tud megnyílni,nagyon szép arcú derék tipús tehát olyan csúcskaterógia.Észrevettem,hogy mielőtt megszoktam érkezni munkahelyre megszokott csak úgy állni és úgy mered rám mintha még sose látott volna.Persze nem rendszeresen de többször előfordult,hogy csak úgy megállt és engem figyelt felém fordulva.Kétszer mosolygott is rám pedig NEM történt köztünk párbeszéd.Ha ezt megtenném és elutasítana,olyan nagyfokú szégyent éreznék ami lesokkolna.Félek,hogy kipletykálna esetleg néhány embernek akikkel közelebb állnak egymáshoz és végül az egész épület rajtam kacagna,hogy milyen kis buta gyerekes vagyok,hogy szerelmet vallok neki műszak végén.Ezért nem rúghatnak ki ügye?Csak nem számít zaklatásnak,ha egyszer beszélek vele.Nem tudom a vezetőség is ezt,hogy kezelné eltanácsolnának e érte.Esetleg névnapján egy Milka szív csokoládét vinnék neki.Semmiképp nem a munkahely előtt hanem kicsit arrébb ahol nem vagyunk feltűnőek senkinek.A pali egy ismerőse szerint imádja a szexet esetleg megmondani neki,hogy lehetnénk együtt nem tudódik ki.Nagyon szeretem de más idődpontban dolgozunk tehát munkahelyen mégcsak nem is láthatjuk egymást egy pillantásra se,csak akkor amikor a városban össze futunk.Nagy gáz lenne ha kitudódna?Ferde szemmel néznének esetleg rám?Az az én nagy átkom,hogy mindig a legszebb palikba szeretek bele akárhol legyek,mivel imádom a szép testeket,arcokat,tárgyakat,ruhákat,házak,virágokat.
2023. febr. 25. 10:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Jó most már nem is érdekel ez,hagyjuk lett azóta más próblémám.
2023. febr. 27. 13:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem troll a kérdező, csak kicsit flúgos. Volt már szerelmes a tabletjébe, saját magába, másokba is. Állítása szerint kényszergyógykezelve is volt, és rosszabb pillanataiban tényleg vannak elborult kérdései, pl:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__1..

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1213..

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__120623..

[link]

Ha ennyire tisztában van azzal és zavarja, hogy mások szembesítik az egymásnak ellentmondó kérdéseivel (egyszer van gyereke, máskor 17 éves, dolgozik, zsarnokkal él együtt, egyedülálló, szerelmes a munkatársába, a másik kérdésben már összejött vele), talán azt kellene átgondolni hogy miért jó ilyenekkel szórakozni.

És még ennyi kérdés után sem tiltották, holott a szabályzat leírja:

"(j) Tilos szándékosan félrevezetni a többi Felhasználót vagy azokat, akik segítséget vagy kérdésükre választ várnak bármely témakörben."

"Csak valós kérdéseket írj ki! Ha más személynek adod ki magad, ha ellentmondasz magadnak a kérdéseidben, úgy vesszük, csak provokálni és szórakozni jársz ide, így a fiókod korlátozásra kerülhet."

2023. febr. 27. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!