Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bajom lehet belőle,nem rúgnána...

Bajom lehet belőle,nem rúgnának ki érte?Szerelemről van szó.N

Figyelt kérdés
Halálosan bele szerettem egy távoli kollégámba,arra gondoltam amikor végez megvárnám a munkahelyünk környékén és szerelmet vallanék neki.A probléma,hogy a férfi nagyon nem tud megnyílni,nagyon szép arcú derék tipús tehát olyan csúcskaterógia.Észrevettem,hogy mielőtt megszoktam érkezni munkahelyre megszokott csak úgy állni és úgy mered rám mintha még sose látott volna.Persze nem rendszeresen de többször előfordult,hogy csak úgy megállt és engem figyelt felém fordulva.Kétszer mosolygott is rám pedig NEM történt köztünk párbeszéd.Ha ezt megtenném és elutasítana,olyan nagyfokú szégyent éreznék ami lesokkolna.Félek,hogy kipletykálna esetleg néhány embernek akikkel közelebb állnak egymáshoz és végül az egész épület rajtam kacagna,hogy milyen kis buta gyerekes vagyok,hogy szerelmet vallok neki műszak végén.Ezért nem rúghatnak ki ügye?Csak nem számít zaklatásnak,ha egyszer beszélek vele.Nem tudom a vezetőség is ezt,hogy kezelné eltanácsolnának e érte.Esetleg névnapján egy Milka szív csokoládét vinnék neki.Semmiképp nem a munkahely előtt hanem kicsit arrébb ahol nem vagyunk feltűnőek senkinek.A pali egy ismerőse szerint imádja a szexet esetleg megmondani neki,hogy lehetnénk együtt nem tudódik ki.Nagyon szeretem de más idődpontban dolgozunk tehát munkahelyen mégcsak nem is láthatjuk egymást egy pillantásra se,csak akkor amikor a városban össze futunk.Nagy gáz lenne ha kitudódna?Ferde szemmel néznének esetleg rám?Az az én nagy átkom,hogy mindig a legszebb palikba szeretek bele akárhol legyek,mivel imádom a szép testeket,arcokat,tárgyakat,ruhákat,házak,virágokat.
2023. febr. 25. 10:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy büdös szót nem beszéltetek még egymással, hogy lennél már szerelmes belé? Maximum bejön, ennyi.

Ezt a szerelmet vallást felejtsd el, rohadt ijesztő még olvasva is.

Maximum hívd el egy kávéra vagy valami.

2023. febr. 25. 10:44
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem rossz ötlet letámadni. Inkább beszélgess fele vagy próbálj meg idővel flörtölni. A letámadós vallomásoknak soha nincs vége.
2023. febr. 25. 10:46
 3/12 anonim ***** válasza:
96%

Mennyi idős vagy?

Ne haragudj, de engem megijesztene ha valaki ennyire rám mozdulna. Felnőtt férfiként az a normális ha leállsz vele beszélgetni mikor alkalmad nyílik rá és megiszol vele egy kávét. Megismered. Mert lehet hogy külsőleg tetszik, aztán azt se tudod milyen ember, hozzád illik e. Ez a baj a nőkkel hogy mindig a külsőségek alapján ítélnek meg valakit, aztán a vége az esetek többségében nagy koppanás.

2023. febr. 25. 10:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

felnőtt férfiként mondom-

Bocs, lemaradt, a billentyűzetem nem a legjobb.

2023. febr. 25. 10:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Vagy ha szólnék közös ismerősömnek,hogy hozzon össze minket?Elvégre az ténleg beteges lehet,igen az váratlan,önző,és kellemetlen dolog lehet.Elhívom egy cigire vagy egy sörre,persze vigyázok rá ha lerészegedne,haza kísérem ilyesmik.Egyébként a palik miért nem szeretik ha egy nő váratlanul elé állít?Hiszen ennek a világ legtermészetesebb dolgának kéne legyen,ha szikra van két ember közt.
2023. febr. 25. 10:53
 6/12 A kérdező kommentje:
Kifinomult férfi,de nagyon előre látom hogy nem lesz a válasz mert én "csúnya kislány"és nagyon trampli és nála jóval szegényebb vagyok.Hozzáteszem,hogy egy darabig cseteltünk.Írta,hogy kíván engem ilyesmik.Ismerősünk szerint bejövök én is neki és pozítív véleménnyel van rólam nekem is ő nagyon szimpatikus de ismerősünk figyelmeztetett,hogy vigyázzak mert nagyon agresszív.
2023. febr. 25. 10:57
 7/12 anonim ***** válasza:
94%
Remélem, ez valami troll kérdés. A megfogalmazás is olyan, mintha romantikus regényt írnál.
2023. febr. 25. 11:07
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

Ha cseteltetek az is beszélgetés. Akkor már mégiscsak volt kontakt.

Nem akarlak megbántani de nekem első olvasatra az jött le hogy ez a nő nem normális.

Biztos hogy nem nyomulnék rá.

Egyébként is ga már cseteltetek övé az első lépés ha szeretne személyesen is megismerni.

2023. febr. 25. 11:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen, a nő is kezdeményezhet, de nem rögtön milka csokival. Mert az kicsit sok lenne.
2023. febr. 25. 12:00
 10/12 anonim ***** válasza:
88%
Velem történt már ilyen. Nagyon ijesztő fogatlan csomagoló lány odajött, miközben egy robotra programoztam fel egy új terméket, és közölte, hogy ő szívesen lecummantana. Hallotta a többiektől, hogy évek óta nincs párom. Udvariasan elküldtem, és emiatt a kezdeményezés miatt még köszönni is nehezemre esik azóta, ha szembejön a folyosón. Eltelt kb 8 év, azóta sem találtam párt, de azóta sem vágyom arra, hogy ő kezelésbe vegyen.
2023. febr. 26. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!