Mit jelent kollégától, amikor hibáztam bocsánatot kértem, a válasza, hogy legalább megismerjük egymást?
Kaptam tőle dokumentumokat de sajnos nem néztem át jól, es amit nem találtam, bekértem, kértem rá igazgatoi aláirást is(mert kell arra a doksira)elinteztem hogy meglegyen. Aztán visszaadtam a paksamétát.
Aztan valahonnan megtudta hogy bekértem a doksit, aláírást, miközben ő már eleve odaadta nekem.
Aztán kezdtem agyalni hogy ja lehet az a félbehajtott lap volt amiről azt felteteleztem hogy csak egy jegyzet vagy ilyesmi és fogyelmen kívül hagytam, ezt el is mondtam neki, bocsánatot is kertem, de lehet rosszul eshetett neki az hogy igazgatoval intéztettem el amit ő már elintézett korabban?
Amikor bocsanatot kertem a figyelmetlenségért es mondtam is miért, hogy benéztem "jegyzetnek", annyit mondott rá vmi ki nem vehető érzelemmentes arccal, hogy legalább megismerjük egymást.
Most ezzel leírt magában?
Mikor ezután összefutottunk a folyosón, elfordult
Most forszírozzam azt hogy beszélek vele neheztel e rám, vagy esetleg ő ilyen odaszúró verbálisan bántalmazó styl lehet a jelleme lehet ilyen és inkább ne folyjak bele jobban, engedjem el?
(Nem egy kis suhanc kölyök, nem egy klimaxos nő, hanem egy normalis tapasztalt racionális nem hülye férfi)
Most hétfőn kaparjam a küszöbét ezzel, hogy beszéljünk?
Meg más kérdésem is lenne, pl nem tudom nem e egy utálóm kibeszél e neki és ez miatt is unszimpátia vagy utalat venné kezdetét?
Vagy csak olaj lenne a tűzre?
Mert ugye az védekezik magyarázkodik ketségbeesetten akinek vaj van a fején. Lehet ebből azt feltételezné mintha a háta mögött le akartam volna járatni az igazgatónál?
Plusz hozott egy másik doksit is hogy arra is intézett már aláírást pedig azt is én megcsináltaam neki korábban én is intéztem aláírást de erről tájékoztattam is, e-mailben is, szóban is. Akkor miért intézte ő is, amikor én már elintéztem?
Inkább duguljak el, engedjem el az egész "hóbelebancot", ne kavarjam az "állóvizet", vagy hétfőn indítsak nála(mert szerintem egész hétvégén nem fogok aludni sem ez miatt)
Lemaradt a végéről a kérdőjel
Duguljak el, vagy kezdjek nála hétfőn?
Az a baj az emberekkel, hogy magukból indulnak ki. Hiába magyarázod, beszélsz vele, úgyis a saját elképzelése fog megmaradni benne. Ezt bizonyítja az is, hogy a későbbiekben megcsinálta az aláírást, hiába jelezted neki, hogy már te megcsináltad - magyarul ő direkt megismételte a legutóbbi "hibádat". Szerintem elkönyvelte azt, hogy nem bíztál meg benne, mikor azt mondta, hogy ő már aláíratta a doksit, ezért te újra aláírattad. És hiába mondasz neki bármit, ő ezt elkönyvelte a fejében, mert valószínűleg gyerekkorában így bántak vele a szülei és ő is ilyen lett felnőttként és azt hiszi, hogy mások is ilyenek.
Röviden: egy sérült ember... Én elengedném a témát, te nem fogod tudni ezt nála kijavítani. Próbálj nem erre koncentrálni.
Vannak ilyen "kellemes" szituációk munkahelyen sajnos..
Én ilyen félreértések/félre kommunikálások miatt jártam már így, hogy valaki megsértődött teljesen indokolatlanul, mivel nem követtem el semmi rosszat. Szóval ez buli, de ez van, el kell engedni ezeket.
Ha nagyon látszana rajta valami, jó leülni négyszemközt és tisztázni, egyébként meg elfelejtődik, megbékél.
Mit magyarazkodnál?
Egyszer már elmondtad
Ha értette volna nem ezt válaszolta volna amit
Szoval nem értette.
És aki nem ért vmit annak próbálják elmagyarazni.
De lehet a válaszok is helytállók.
Lehet nárci mindig ő az aki sértődik.
Lehet leírt és ki se lehet verni a fejéből
Lehet azert sértődik mert frélreérti a kontextus kisebbségi komplexusos
Barmi lehet amiert jobb ha inkább eldugulok, nem érdemes bele menni
Csak nekem rossz ez igy tekintve hogy munkakapcsolat. És szoba is kell állni egymással.
És igy dolgozzam "vele"?
Figyelj én még mindig azt mondom, hogy lehet túlpörgöd ezt. Ilyesmi mindenkivel megesik munkahelyen, velem is volt már ilyen, pedig aztán én egy kis visszahúzódó anyámasszony katonája vagyok munkában (való életben nagyon nem:D). Hajlamos vagyok magamra venni ilyeneket, de nem szabad.
Picit hibáztál, de ez akárkivel megesik, ha valaki ezért leír valakit, ott vele van baj.
Elnézést kértél, beláttad hogy hibáztál ennél többet nem tehetsz. Ha a feje tetejére áll akkor sem tudod már visszafordítani.
Ne stresszeld magad miatta.
Csináld a dolgodat a legjobb tudásod szerint. Nyilván tanultál is az esetből, máskor minden kis fecnit megnézel mielőtt intézkednél.
Aztán vagy megbékül, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!