Aki Magyarországon gyárban dolgozott soron és most Ausztriában dolgozik hasonló munkát, nektek mennyivel nőtt a mindennapi életszinvonalatok hogy látjátok?
2
Igen megvan. Csak sokan azt hiszik el hogy azért mert megkeresnek 800 ezer forintnyi eurot akkor ők már valakik lesznek kint is. Hát ez nem így van. De ha ezek a dolgok téged nem izgatnak akkor hajrá. Csak arra figyelj, hogy ne valami lehúzós közvetítővel menj ki mert az annyit lehúz, hogy kvázi értelme sincs kimenni.
Köszi.
Nem akarok valaki lenni. Meg osztani az észt sem haza hogy én belőlem ki lett, stb.
Viszont amit szeretnék, hogy a fizetésemből fenn tudjak tartani egy garzont és egy autót, meg évente egyszer nyaralni. És hónap végén nem gondolkodni a boltban milyen élelmiszerre nem telik éppen. Ennyi a vágyam
"Kanári-szigetekre, nem Redmi telefont veszel hanem a legújabb iPhonet, "
Ahha, biztos oda jár 😂
Én nem tudom minek kell ilyen hülyeségeket kitalálni.
És autót sem fog venni, örül ha valamit félrerak.
Nemhogy 5 évesnél fiatalabbat..😆
Jó, akkor aki szerint nem hülyeség, az írjon már be a Müncheni magyarok csoportba, hogy mennyire járnak Kanári szigetekre nyaralni a gyári melósok.
Aztán majd meglátjuk, hogy hányan fogják a hasukat a röhögéstől.
"fizetésemből fenn tudjak tartani egy garzont és egy autót"
Mondjuk egy betanított gyári munkás ezt külföldön sem engedheti meg...
8
Dehogynem. Ausztriában ha nem Tirolba meg Bécsbe mész egy garzon 350 és ebben a villanyszámlán kívül benne van a rezsi. Egy gyártósori fizu meg nettó 1800-tól indul és azt is kalkuláld bele, hogy van 13. 14. havi fizu is meg év elején 3-4 ezer euro adó visszatérítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!