A taxisofőrök hogy tudják elvégezni a mindennapi szükségleteiket?
Talán addig munkaszünetet tarthatnak.
Önálló vállalkozás vagy kényszervállalkozás keretében lehet a munkaviszonyuk.
Munkaügyi központban is választ adhatnak a kérdésedre - ha esetleg Te magad szeretnél taxizni.
Nem ez utóbbiról lenne szó - csak burkolt formában? :)
"Hogy tudnak napközben olyan dolgokat ellátni, mint az evés, vagy legfőbbképpen a VC használat?"
Úgy, mint ahogy bárki más...
Ott lötyög az anyósülés alatti tartályban a nafta... Nem nagy ügy!
Akik nagyban nyomják, azoknak pedig "éppen rossz a csomagtartójuk zárszerkezete". Megoldják, - hiszen lényegében a kocsiban laknak...
Egy kicsit komolyabban:
Ismertem személyesen olyan embert, aki taxizott.
Lényegében akkor kanyarítanak maguknak a napból - +- 20-25 perc eltéréssel - "szabadidőt", amikor csak kedvük tartja.
Akit ismertem, azon sóvárgott otthon a feleségének, hogy mennyit harcol a droszton a munkáért, meg nincsenek utasok, pang az üzlet.
A valóság meg az volt, - amit a saját szememmel láttam rendszeresen és nem tudott az ismerősöm, hogy én ezt nap mint nap látom, - hogy újságot olvasgatva hempergett a kocsiban a fickó a droszt végére állva (, még csak véletlenül sem vigye el utas dolgozni), - vagy ott szunyókált a kocsiban olyan szinten ásítozva, hogy néha saját magát lenyelte majdnem az illető.
Voltak még dolgai, de ide most nem tartozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!