Érdemes lenne elvégeznem a kisgyermekgondozó-nevelő képzést?
Gimi vége óta szemezgetek vele (27 vagyok), de sosem végeztem el. Az oka az irreálisan alacsony fizetés volt. Pedig a mindeneim a gyerekek, főleg 0-3 éves kor között. Tisztában vagyok a munka hátrányaival is, de azok minden munkakörben vannak.
Nagyon nem vagyok azzal megelégedve, amit most csinálok. Dolgoztam több cégben irodai munkákat. Egyiket sem szerettem ugyanis nem a cégekkel van bajom hanem ezzel a "gépelek egész nap egy multinál" dologgal. Ja és ez sem fizet jól. 200-250 között, van, ahol cafeteriával együtt van meg a 250-260 ezer. Bölcsiben dolgozni meg kb 200-ért tudok. Tavaly egyéni vállalkozó is lettem, mint esküvői szolgáltató, de nem indult még be. Nem ismerek házasodó embereket, nincs referenciám, a hirdetésekből meg közösségi médiás posztoláskból nem keresett még meg senki. De nem adnám fel, viszont már nem látom magam előtt, hogy ez lenne a főállásom. A pénzhez visszatérve, időközben megházasodtam és a férjem jól keres, így ezzel a kevés fizetéssel is meg tudnánk élni.
Ti mit gondoltok? 2023 szeptemberében kezdeném, de nem tudok dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!